2777
2789
عنوان

هی غصه میقولم

51 بازدید | 8 پست

10 روز دیگه میشد دومین سالگردمون

هی یادش میفتم چقدر ذوقشو داشتم هی ناراحت میشم

به خودم گفتم فقط تا اون موقع ناراحت باش ، دیگه حق نداری برای کسی که الکی رفته غصه بخوری

فقط تا 15 مرداد

بعدش فقط خودم و خودم و خودم

عزیزم یکی از راه های تسکین یافتن خاطرت همین هست که غم رو بپذیری ،فرار کردن ازش و یا اینکه خودت رو مجبور کنی که به یادش نیوفتی میتونه نتیجه عکس داشته باشه فقط کافیه حست رو بپذیری و ازش فرار نکنی...من خودم ازدواج کردم و گاهی فکر پسری که از زندگیم رفت به خاطرم میاد اما میپذیرم گریز ازش باعث جذب همه اون خاطرات تلخ میشه

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
عزیزم یکی از راه های تسکین یافتن خاطرت همین هست که غم رو بپذیری ،فرار کردن ازش و یا اینکه خودت رو مج ...

ببین می پذیرم

کنارم میام

گریمم میکنم

خوشحالیمم دارم

ولی واقعا غم بزرگی دارم

غمم از قلب من خیلی بزرگتره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین می پذیرمکنارم میام گریمم میکنمخوشحالیمم دارمولی واقعا غم بزرگی دارمغمم از قلب من خیلی بزرگتره

منم شرایط تو رو داشتم عزیزم و خیلی بیشتر از حد تصور داغون شده بودم ..اما یک روز از خواب بیدار میشی و میبینی حتی نبودن اون ادم هم یادت رفته

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
منم شرایط تو رو داشتم عزیزم و خیلی بیشتر از حد تصور داغون شده بودم ..اما یک روز از خواب بیدار میشی و ...

نمیدونم

امیدوارم

میدونی عادی بودما

ولی خب بعد یک ماه اومدم دوره دلتنگیه

یا مخصوصا نزدیک سالگردم هست

زیاد اوکی نیستم

من این جمله رو همش از خدا میپرسماگه دو نفر قسمت هم نیستن چرا سر راه هم قرار میگیرناین جز درد و غم چه ...

شاید بهت یاد میده وقتی با اونی که قسمتت هست بهش میرسی چه اشتباهاتی نکنی

شاید بهت یاد میده وقتی با اونی که قسمتت هست بهش میرسی چه اشتباهاتی نکنی

خب من میتونم با اونی که قسمتمه رشد کنم

مثل همین اکسم

ما از اول که همه چیزو نمیدونستیم کم کم یاد گرفتیم