2777
2789
عنوان

حاجت روایی💔

101 بازدید | 15 پست

✅️✅️✅️سلام دوستان من یه حاجتی دارم که با امسال ۱۲ سال شده که بهش نرسیدم😔😔😔خیلی دلم شکسته😔😔😔حاجت خیریه عشق و عاشقی اینا نیست😔😔😔میشه دعام کنین سر نمازاتون و یا از ته دلتون که برسم بهش جوونیم دیگ رفت😔😔😔عین ی مرده متحرکم😔😔میشه یه صلواتی جهت حاجت رواییم بفرستین یا نذری چیزی اگه زحمتی نمیشه😔😔😔یا بگین خودم انجامش میدم😔😔😔بخدا مردم دیگ حالم خیلی بده ان شالله هرکی جهت حاجت روایی من دعایی کرد از ته دلش خدا تموم حاجتاشو برآورده کنه و محتاج خلقش نکنه و خیلی زود حاجتاشو بده😔🙏🔥

نذر صلوات برای مادر حضرت ابالفضل

ولی بزرگوار ببخشید نظر میدم و با اجازه نظر میدم اگر شما دوست داشتید انجام بدید

قبلش یکم ذهن تون آروم کنید و سعی کنید به آرزوتون هم فکر نکنید ولی به این فکر کنید اگر خدای نکرده تو حاجت برآورده شده اون هزارتا مشکلات باشه باز هم حاضرید چنین آرزویی داشته باشید؟

مثلا من خودم عاشق این بودم روانشناس بشم الآنم عاشق شغلم هستم و بعد از بیست و خرده سال بهش رسیدم ولی خب زندگی ندارم چون مجبورم تو نقاب آدم قوی فرو برم و حق ندارم مثل مردم عادی زندگی کنم حرف بزنم رفتار کنم چون یکی من الگوی جامعه هستم و مجبورم تو نقاب قدرت قایم بشم تا مردم الگو بگیرند و خودم آروم آروم فرو بریزم یکی هم تا میای خودت باشی فورا میگن مگه تو روانشناس نیستی

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برات صلوات می فرستم خدا حاجتتو روا کنه منم خیلی دلم گرفته من هست سالی هست که یک مسئله ای دارم اما خدا مهربونه آخر می ده

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
نذر صلوات برای مادر حضرت ابالفضل ولی بزرگوار ببخشید نظر میدم و با اجازه نظر میدم اگر شما دوست داشتید ...

عزیز چطور روانشناسی خوندی منم علاقه دارم ، ارزش داره شروع کنم؟

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
عزیز چطور روانشناسی خوندی منم علاقه دارم ، ارزش داره شروع کنم؟

سلام عزیزم

من از کارشناسی شروع کردم روانشناسی خوندن

و زمان ما شرط معدل بود و من با شرط معدل رفتم داخل بعدش هم کنکور ارشد شرکت کردم و قبول شدم و بعد هم سد مجوز رو بعد از هزاران سختی پشت سر گذاشتم تا الان در خدمت شما

ولی عزیز هر چیزی سختی خودش رو داره

مثلا یکیش همین که گفتم ولی خب این مورد برای همه سخت نیست

یک سختی دیگه شد هم کیس های روانی میاد برا آدم که آدمو دچار خستگی روان می کنه

اما خب برای یک نفر این سخنی ها شیرین هست ولی برا من چون زمان نامناسب وارد ابن رشته و شغل شدم داره ذره ذره منو از هم می پاشونه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

سلام عزیزم من از کارشناسی شروع کردم روانشناسی خوندن و زمان ما شرط معدل بود و من با شرط معدل رفتم داخ ...

چقدر سخت ..

مخصوصن که وقتی بدونن روانشناسی و ازت حتی انتظار ناراحت شدن و گاهی عکس العمل طبیعی .. نداشته باشن باید همیشه سعی کنی بر خودت مسلط باشی ..

اینش سخته ، اما در کل شغلی که می شه باهاش به بقیه کمک کرد و این شو دوست دارم

من امسال دارم برا ارشد مشاوره می خونم حالا نمی دونم قبول می شم یا نه

سلام عزیزم من از کارشناسی شروع کردم روانشناسی خوندن و زمان ما شرط معدل بود و من با شرط معدل رفتم داخ ...

ان شاء الله تو کارت شغلت موفق باشی و هر لحظه بیشتر به مفید بودن خودت برای جامعت پی ببری

برات صلوات فرستادم ان شاالله که بشه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
نذر صلوات برای مادر حضرت ابالفضل ولی بزرگوار ببخشید نظر میدم و با اجازه نظر میدم اگر شما دوست داشتید ...

سلام وقتتون بخیر

من درباره ی یه موضوعی مشورت میخوام درواقع میخوام باکسی حرف بزنم و بهم بگه کارم درست بوده یااشتباه میتونم به شما درخواست بدم؟وقت دارین؟

بله مسئله من اصلا این چیزا نیست ی چیز خیریه بعدش چیزی نمیشه که مشکلی پیش بیاد در اصل اگه نشه مشکلات بزرگی برام پیش میاد ک تا حالاش هم اومد😔😔

چقدر سخت ..مخصوصن که وقتی بدونن روانشناسی و ازت حتی انتظار ناراحت شدن و گاهی عکس العمل طبیعی .. ندا ...

آره دقیقا

عزیزم الهی موفق باشید و خدا پست و پناهت باسه

ان شاء الله تو کارت شغلت موفق باشی و هر لحظه بیشتر به مفید بودن خودت برای جامعت پی ببری

قربان شما ♥️ همچنین