2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 12 پست

سلام دخترا خوبین.. من شنبه غربالگری اول دارم 31 اردیبهشت  .... خیلی استرس دارم هفته هفتم بودم واسه ارتودنسی رفتم دندون پزشکی بهش گفتم باردارم ولی اون گفت ما دوتا بی حسی داریم یه بی حسی هست که تپش و اینا ایجاد نمیکنه واسه جنین خطری نداره چندبارهم ازش پرسیدم... الان داشتم چند تا تاپیک  قدیمی در مورد سندروم داون و غربالگری میخوندم یکی نوشته بود آمپول بی حسی اینا باعث سندروم داون میشه من بچه اولمه یعنی تا وقتی ک شنبه بشه میمیرم از استرس

خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده تا ازاین تنهایی تو شهر غریب دربیام 

تا جایی که اطلاع دارم اغلب داروها تو دوران بارداری ممنوع هستن مگر اینکه فواید بیشتر از مضرات باشه 

این داروها که میگم شما مکمل اینا نمیشه 

بهتره یه مشورت با ماما یا پزشکتون انجام بدید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا جایی که اطلاع دارم اغلب داروها تو دوران بارداری ممنوع هستن مگر اینکه فواید بیشتر از مضرات باشه&nb ...

به دکتر ماما گفتم گفت اگه دکتر دندون پزشکی این جور میگه اشکال نداره 

من امروز ان تی بودم فقط جواب سونو رو امروز گرفتم

جواب ازمایش خون ۸ خرداد حاضر میشه

ببین خیلی ها تو بارداری دندون پزشکی میرن ولی خب حتما باید دندون پزشک در جریان بارداری باشه

تو پیج مرکز مام هم نوشته بود خدمات واجب دندون پزشکی در بارداری بلا مانع هست

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عه ب سلامتی خواهر منم شنبه میرفتم ازاین استرس میومدم بیرون خیلی سخته نمیگزره... منم آزمایش خون نوشته ولی گفت بعد غربالگری برو آزمایش خون رو بده 

من امروز ان تی بودم فقط جواب سونو رو امروز گرفتم جواب ازمایش خون ۸ خرداد حاضر میشه ببین خیلی ها تو ...

دندونپزشک گفت این هیچ ضرری واسه جنین نداره ولی یه تاپیک خوندم استرس گرفتم 

درسته باید پزشک تایید بکنه آسیبی به جنین نمیرسه

آره اینجوری... بعد آخه طاقتم نیاوردم نتونست بکشه گفت واسه میتراشم جلسه های بعدی.... 

آره اینجوری... بعد آخه طاقتم نیاوردم نتونست بکشه گفت واسه میتراشم جلسه های بعدی.... 

توکلت بخدا باشه 

باز نگرانی اسم دارو رو ازش بپرس از یه داروساز نظرشو بخواه

قطعا اطلاعات داروسازا بیشتره در مورد اقلام دارویی

توکلت بخدا باشه  باز نگرانی اسم دارو رو ازش بپرس از یه داروساز نظرشو بخواه قطعا اطلاعات داروس ...

آره یادم رفت ازش بپرسم هفتم خرداد باز وقت دارم واسه دندون پزشکی.. حتما میپرسم... فداتشم مرسی ک جواب  دادی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز