2777
2789

من ندیدم کسی انقدر بی غم باشه چون تو این دنیا هرکس ی غمی داره ولی خداروشکر این نه مثلا ازدواج کرد ازونجایی ک اینجا شهرستانه و شغل اکثریت کشاورزی این یک شوهر کارمند اومد خاستگاریش ک خیلیم وضعش خوبه خیلی باهاش خوبه پسره از اقوام شوهرمه جلو همه احترام خانووشو داره و خیلی میترسه اگر ناراحتش کنه چون خانوم زود قهر می‌کنه 

خانواده دختره پولدارن ی جهاز عالی بهش دادن یک ماه پیش عروسیش بود چه عروسی اینجا معمولا تو خونه عروسی میگیرن اینا تو تالار گرفتن همه چیشون از همه بهتره الان ک رفتن خونشون هرشب دوستاشون رو دعوت میکنن و تا صبح باهم بیدارن همگی یا تولد بزرگ میگیره و یکم حس میکنم کمبود دیده شدن داره خیلیییییی از خودش و خوشیاش تعریف می‌کنه از شوهرش از پدرش کلا آدم باهاش حس خوبی نمیگیره خودشو خیلی برتر می‌دونه از همه.....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مدام با خودم مقایسش میکنم با زندگیم چقدر ما عادلانس این دنیا من اگر انقدرم خوشبخت بودم دنبال خودنمایی نبودم مثل ایشون کاش فقط ی زندگی عادی خدابهم میداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما هم برو دنبال خوشبختیت جداشو

چه تضمینی هست ک بعد جدایی خوشبخت میشم .....اونم با وجودی ک الان بچه دارم مگه میشه برم بدون اون اصلا شرایط بردنش هم ندارم

تو فقط ظاهرو میبینی...از باطن زندگیشون خبر نداری ک

اقوام نزدیکن قشنگ میشناسمشون حس کردم و دیدم چقدر پسر ب این خانوم بها داده و ترس از دست دادن شو داره ینی لب تر کنه آقا باید فراهم کنه تو مسافرتی ک باهم بودیم قشنگ فهمیدم هی الکی قهر میکرد فهمیدم گربه رو دم حجله کشته

چون شوهرش خوب نیست باش بشینه زجر بکشه 

کجا گفته شوهرم خوب نیس!!!!! مگه از اول وضع زندگیش رو نمیدیده که انتخابش کرده ...اتفاقا بچسب به زندگیت و از چیزای کوچیکش لذت ببر مطمئن باش بهتر میشه همه چی ..تو فقط ظاهر زندکی اونارو میبینی

مدام با خودم مقایسش میکنم با زندگیم چقدر ما عادلانس این دنیا من اگر انقدرم خوشبخت بودم دنبال خودنمای ...

خدا همه چیز را با هم به یه نفر نمیده هر کسی باید به داشته های خودش ت‌وجه کنه تا پیشرفت کنه شما اگه وسایل پختن چلو کباب ندارید ولی وسایل پختن املت داشته باشین اگه همه تمرکزت رو بذاری رو چلو کباب همسایه ناهار گشنه میمونی حتی از وسایل املتت هم نمیتونی استفاده کنی  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.