2777
2789
عنوان

یه دختری............خیلی خوشبخته به نظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 84 پست
بعضیا همه چی دارن دل خوش ندارن هر کی تو دنیا میبینی یه چیزی کم داره 

اره....من چون سختی زیاد کشیدم با ی خوشی خیلی جزعی سرخوش میشم 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این قهرکردن تایه مدت جواب میده بعدیه مدت برا شوهرش بی ارزش میشه وازچشمش میافته  

فک نکنم پسره انگار ازون ور بوم افتاده انگار ی زنش ی تیکه جواهره ک انقد می‌ترسه نکنه از دستش بده نکنه ناراحتش کنه با همین فرمون پنج سال ب خوشی زندگی کردن دیگه بعدم میکنن انشالله ...‌

یه پیام بده ببین از چی خوشش میاد پیام در اون رابطه بده

نه خودمو کوچیک نمیکنم ما دعوا نکردیم یهو کم شد رابطمون اول اون اومد طرفم و بعدم خودش رفت فقط چون بار آخری ک خاص بیاد حرصم بده گفتم می‌خوام برم جایی نیستم چون وسیله پذیرایی نداشتیم خانوم هم بهش برخورد و دیگه نیومد

جلو اونا از شوهرت تعریف کن طوری که شوهرت بشنوه 

انقد از واقعیت و بدیای شوهرم پیش همه گفتمک همه میشناسنش

منظورم اینه از خانواده پولدار وارد یه زندگی کارمندی شدن چیز خاصی نیست سطحش پایین اومده چون کارمندا ا ...

آها ن فقط کارمند نیس در کنارش شغل دیگه ای هم داره ....بعضیا تو خونه پدر و شوهر فقیرن یا برعکس ایشون خیلی نظر کرده ان ب نظرم

عزیزم غصه نخور شما که تنها نیستی خیلی آدما شبیه شما هستن  همیشه تو کار خدا حکمتی هست برای یه ز ...

ممنونم....