2777
2789
عنوان

یه دختری............خیلی خوشبخته به نظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 84 پست
چرا خدا انقدر منو عذاب میده مشکلش با من چیه هیچوقت نفهمیدم دلیل اینهمه سنگی ک جلو پام میندازه رو من ...

عزیزم غصه نخور شما که تنها نیستی خیلی آدما شبیه شما هستن

همیشه تو کار خدا حکمتی هست برای یه زندگی خوبم باید تلاش کنی بجنگی انقدم ناامید نباش

انشالا تمام مشکلاتت حل میشه❤❤❤❤

چرا خدا انقدر منو عذاب میده مشکلش با من چیه هیچوقت نفهمیدم دلیل اینهمه سنگی ک جلو پام میندازه رو من ...

کافیه دیگه میزنمتا😏😡از این لحظه ندارمو نمیتونم ندارم نیستم تموووووم نداشتیم بگو دارم پیش خودت بگو من خوشبختم خوشبختی برات میاد بگو من پول دارم پول برات میاد بگو خداروشکر بچه ام سالمه خودم سالمم شوهرم فلان چیز خوب داره نشستی غصه ادم بی کلاسو میخوری ازاین بیشتر ازت انتظار داشتما

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم چرا خودتو درگیر چیزای غیر مهم وسطحی میکنی تو جوری زندگی کن که همه انگشت به دهن بمونن اخلاقو ...

چند وقت بعد ازدواجم بس ک کمبود همه چیو با شوهرم تجربه کردم شدم ی دختر افسرده حسود ک با کوچکترین اتفاقا فکرش درگیر میشه و ناراحت.....خیلی خستم من قبلاً اینطور نبودم تقصیر شوهرمه💔

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
کافیه دیگه میزنمتا😏😡از این لحظه ندارمو نمیتونم ندارم نیستم تموووووم نداشتیم بگو دارم پیش خودت بگو ...

درسته حرفاتون ممنون از انگیزه ای ک دادی💖

منم حسودم همه چی هم دارم مثلا به کسی که ازم بالاتره حسودی می کنم

من اگه همه چی داشتم اصلاااا حسود نبودم مشکل اینه ک منو این دختر تو خونه پدری شرایطمون باهم یکی بود خانوادم وضعشون خوب بود مثل این اما این ازدواجم بود ک لهم کرد هی مقایسه میکنم میگم خدایا چرا

چند وقت بعد ازدواجم بس ک کمبود همه چیو با شوهرم تجربه کردم شدم ی دختر افسرده حسود ک با کوچکترین اتفا ...

ننداز گردن کسی 😏تو اصلا افسرده نیستی چرا اینجا نشستی برو موهاتو ببند خونتو برق بنداز درو پنجره رو باز بزار میوه برا خودت پوست بکن باخودت خلوت کن سخته نمیگم اسونه ولی تو میتونی تا کی میخای غصه چیزای بی ارزشو بخوری ما شاید به اندازه دیگران پول نداریم محبت نندیدم ولی میتونم تغییرکنیم  منم محتاج محبت دیگران بودم هرروز شکست خوردم ولی فهمیدم من باید خودم به خودم محبت کنم نماز بخون به خدا پناه ببر سرتو درد نیارم منم زیادی حسود بودم مدام نفرین تو دهنم بود به خدا پناه بردم الان جز خوشبختی برا دیگران نمیخام انقدر ارامش دارم حد نداره امتحانش کن 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
شما سعی کن شرایط الان خودت رو بهبود بدی اون هیچ تضمینی نیس که آیندش هم مث الانش خوب باشه مگر این که ...

درسته....برام دعا کنین بتونم

من اگه همه چی داشتم اصلاااا حسود نبودم مشکل اینه ک منو این دختر تو خونه پدری شرایطمون باهم یکی بود خ ...

این واقعیته دیگه نمیشه تغییرش داد مثلا یکی خیلی زیباست بشینیم بگیم چرا این اینقدر زیباست بنظرت فایده داره؟  من یه جاری دارم هرچی خودش بگه پولدار هرچی بگی داره دیگه شانسش هست