2777
2789
عنوان

یه دختری............خیلی خوشبخته به نظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 84 پست
بنظرم وقتی میگین پدرش پولداره شوهر کارمند براش مزیت خاصی نداره 

داره پدر ک تا آخر عمر ساپورتت نمیکنه بعد ازدواج دیگه از پدر مثل مجردی پول نمی‌گیری این دیگه خیالش راحته بخش اون نیس ینی این آقا ندار هم ک بود از هرچی بهترینش و برای خانوم میگرفت این ک انقدر براش با ارزشه قبطه خوردم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
اقوام نزدیکن قشنگ میشناسمشون حس کردم و دیدم چقدر پسر ب این خانوم بها داده و ترس از دست دادن شو داره ...

قربونت نشین به اینا فکر کن زندگی تا بوده همین بوده

یه عده انقد خوشبختن یه عده هم متوسط یه عده هم بدبخت

ما خودمونیم که باید با واقعیت کنار بیایم نه اینکه بشینیم حسرت دیگران رو بخوریم

انشالا که خدا آخر عاقبتمونو ختم به خیر کنه

در هر صورت شکرگزار خدای مهربان هستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب میشه ک حداقل تو این سایت ک خیلیا زندگی مشترکی دارن بخاطر چیزای ساده زود براشون نسخه جدایی و طلاقو نپیچیم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
کجا گفته شوهرم خوب نیس!!!!! مگه از اول وضع زندگیش رو نمیدیده که انتخابش کرده ...اتفاقا بچسب به زندگی ...

ی نگاه گذری ب تاپیکام بنداز ث دل پر از درد دارم.....

شما سعی کن شرایط الان خودت رو بهبود بدی اون هیچ تضمینی نیس که آیندش هم مث الانش خوب باشه مگر این که عاقل باشه و قدر بدونه شما هم باید سعی کنی که زندگیت رو بگیری تو دستت و تغییر و بهبودش بدی با تلاش و توکل و ایمان

بهم بگو خودش چکاره اس؟خودش چی داره؟اخلاق؟پول ازخودشه?شخصیت چی اونو داره دیگه مگه نه؟دیگه جنبه زندگیو حتما حتما داره اره؟

اخه عزیزم این هیچی نداره به والله 

خدا داده به شوهرو پدرش انشالله خدا بیشتر بهشون بده اما بدون خودش خیلی فقیره 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
داره پدر ک تا آخر عمر ساپورتت نمیکنه بعد ازدواج دیگه از پدر مثل مجردی پول نمی‌گیری این دیگه خیالش را ...

منظورم اینه از خانواده پولدار وارد یه زندگی کارمندی شدن چیز خاصی نیست سطحش پایین اومده چون کارمندا انقدر حقوق نمیگیرن

قربونت نشین به اینا فکر کن زندگی تا بوده همین بوده یه عده انقد خوشبختن یه عده هم متوسط یه عده هم بد ...

چرا خدا انقدر منو عذاب میده مشکلش با من چیه هیچوقت نفهمیدم دلیل اینهمه سنگی ک جلو پام میندازه رو من ک بد کسیرو نخواستم و اگرم خوشبخت بودم جار نمیزدم دل کسیو نمیشکستم ولی به شدم زیر بار این زندگی کوفتی

عزیزدلم چرا خودتو درگیر چیزای غیر مهم وسطحی میکنی تو جوری زندگی کن که همه انگشت به دهن بمونن اخلاقو رفتارتو عالی کن نون شب نداشتی کسی پرسید بگو خداروشکر داریم پز دادن که هنر نیست احترامو اخلاقو رفتاره که به ادم ارزش میده هنر یاد بگیر بزار یه خانوم باکلاسو مستقل باشی 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐