2777
2789
عنوان

شکست عشقی

133 بازدید | 17 پست

تا حالا شکست عشقی خوردید؟؟ چه جوری آشنا شدید و چی شد که به هم زدید؟؟ ی جا خوندم دردی که در اثر شکست عشقی و نرسیدن به کسی که دوسش داری برابر با شکستن ۷۰ تا استخوان باهمه و ۷ بار درد زایمان

تجربه نکردم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره تجربه کردم 

خیلی بده خییییییلی

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
دردش مثل وقتیه که عزیزترین شخص زندگیت (خدایی نکرده) فوت کنه دقیقا همون جوریه

بله ، طبق تجربه دیگران انگار دنیا رو سر آدم خراب میشه و زندگی نابود میشه

آره خوردم چه میشه کرد باید کنار بیای،مثل‌وقتی که با نبودن یا از دست دادن یه فرد نزدیکت بر اثر مرگ‌ک ...

باید سوخت و ساخت ، خاصیت دنیا دیگه کاریش نمیشه کرد 

بنظر من چیز خاصی نیست فقط باید یکم صبور بود .. اینم که میگم چیزی نیست بخاطر خاصیت انسان و ماهیت این دنیاس ها، گذر زمان همه چیزو توی خودش حل می‌کنه. منم ۷ سال یکیو دوست داشتم دیوونه وار .. الآنم فراموش نشده منتهی دیگه بی قرارش نیستم و این توانایی رو در خودم میبینم که کنار ینفر دیگه قرار بگیرم. بنظرم هرچقدر آب و تابش رو بیشتر کنی و خاص تر جلوه بدیش، دیرتر فراموشش می‌کنی. اما اگه اینو بخودت بقبولونی که اونم یه آدم معمولی بود که به صرف نوع رابطه ای که باهم داشتین علاقمند شدی، راحتتر میتونی با جداییش کنار بیای. همه ی اینا مستلزم رسیدن به یه حداقلی از بلوغ عاطفی و روانی هست که بمرور بدست میاد فقط باید صبور بود.

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
الان ازدواج کردید؟؟ بعد از اون دیگه عاشق نشدی؟؟

۳ شب پیش متوجه شدم عزیزم 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز