2777
2789
عنوان

تاری دید

450 بازدید | 7 پست

سلام دخترا کسی بوده تو اوایل حاملگی هفته هفتم ب بعد تاری دید چشم سمت راست داشته باشه دکتر رفتم عینک نوشت ولی فایده نداره فشارمم رو 10 بود قند خونمم 97عه

خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده تا ازاین تنهایی تو شهر غریب دربیام 

سلام عزیزم منم این مشکل رو تو همین هفته دارم ....بهتر شدید؟؟؟البته من قبلاً یکم چشمام ضعیف بود الان بیشتر شده...

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم منم این مشکل رو تو همین هفته دارم ....بهتر شدید؟؟؟البته من قبلاً یکم چشمام ضعیف بود الان ...

سلام آره خواهر خوب شدن از حاملگی بود رفتم فوق تخصص چشم گفت ب خاطر بارداری خانم ها بدنشون ورم میکنه واسه تو چشت ورم کرده شبکیه چشمم.. بعد دیگه هفت ماهگی اینا خوب شدم نگران نباش طبیعیه 

سلام آره خواهر خوب شدن از حاملگی بود رفتم فوق تخصص چشم گفت ب خاطر بارداری خانم ها بدنشون ورم میکنه و ...

ممنونم عزیزم خداروشکر ...ان شاء الله همیشه سلامت باشی.

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
ممنونم عزیزم خداروشکر ...ان شاء الله همیشه سلامت باشی.

خیالت راحت چیزی نیست 0ولی حتما یه چکاپ  چشم برو  

خیالت راحت چیزی نیست 0ولی حتما یه چکاپ  چشم برو  

اره حتما میرم ...ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز