2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهم پیام دادم ما حرف زدیم پرسیدم چرا قرص خوردی میپیچوند هی من و دوستام یه گروه داشتیم که من اددش کر ...

بعد

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

برگشت گفت که وقتی بچه بوده پسرعموش بش تجاوز کرده 

منم اولش خیلی ناراحت شدم چهار ساعت حرف زدم گفتم تقصیر تو که نبوده و ازین حرفا بعد اینجوری بود که من باید خودمو بکشم و چرا من 

منم ترسیده بودم یه بلایی سر خودش نیاره نصفه شب گفتم میخوای بیام پیشت و پاشدم رفت دم خونشون واقعا هم ترسیده بودم با اون سابقه درخشانش

بعد هی راجع بش صحبت میکرد

میگفت خیلی اذیت شده هنوزم کلی استرس داره وقتی مرد میبینه و من گفتم بیا بریم پیش روانشناس که گفت نمیاد و من مثل یه احمق رفتم با یه روانشناس صحبت کردم که بم بگه چجوری کمکش کنم

برگشت گفت که وقتی بچه بوده پسرعموش بش تجاوز کرده  منم اولش خیلی ناراحت شدم چهار ساعت حرف زدم گ ...

چ قد مهربون و دلسوزی🥲❤️

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
😐گاد رفتی خونه پسری ک نمیشناختی اونم شب؟لنتی پشمهایم ریخت دمه صبی

نه لامصب🥲 رفتم دم خونه دختره که یه وقت نکشه خودشو

خیلیم بیهوده بود رفتنم از پشت پنجره داشتم میدیدمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز