2777
2789
عنوان

عروسی

481 بازدید | 63 پست

بچه ها من عروسی نگرفتم چون من وهمسرم هردومذهبی بودیم ودرمون میخواست به سبک خودمون برگزار بشه یعنی زن ومرد جدا باشن وخلاصه به سبک خودمون ودرود مختصر مثلا ۳۰۰نقر..آنا خانوادم قبول نکردن گفتن یا باید ازریزودرشت که درحد۷۰۰ نفر میشد دعوت کنیم یاعروسی بی عروسی..خانواده همسرم هم چون یه عقد مفصل توتالار داشتم برای عروسی اصراری نداشتن وبه جای عروسی با ۶۰ نفر ازنزدیکا یه مهمونی گرفتیم وتا فرودگاه برای ماه عسل بدرقم کردن.‌..

حالا خیلی دلم‌گرفته همش ناراحتم که چرا خانوادم به یه عروسی مختصر راضی نشدن چرا وقتی برای تعیین تاریخ رفتن سرخانه وزندگیمون با خانواده همسرم نشستن چیزی نگفتن.

همه اون خرجا روکردم یعنی حتی لباس عروسمم برای آتلیه خریدم وخرج ماه عسل وغذا مهمونای ماه عسل همون خرج عروسی بود ۲سومش تقریبا.

دلم‌میخواد الان که تازه عروسم بع جای غصه خوردن اززندگی لذت ببرم ولی هی یادم میوفته...کلا مامانم با مراسم خلوت راضی نمیشد حتی نامزدی هم گفت نمیخواد گفت چون باید شلوغ باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همونطور ک دوست ندارین خانواده شوهراتون تو زندگیتون دخالت کنن ب خانواده خودتون هم همچین اجازه ای ندین عروس و دوماد شما هستین شما باید تعیین کنین مراسمتون پر جمعیت باشه یا کم جمعیت چون عروسی فقط واسه شما دوتاس ن پدر مادر و خواهر و برادر و عمه و خاله و....

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

ببین الکی زندگی رو زهر خودت نکن خواهر. من خانواده خودم به مختصر راضی بودن ولی امان از خانواده شوهر که حسرت عقد و عروسی رو رو دلم گذاشتم بابام خودش برام جشن حنابندون گرفت ولی از خانواده شوهرم هیچ کس نیومد. و عروسی و هیچی برام نگرفتن. از خرید عروس و جهاز هم نگم برات که انگار یه بیوه گرفته بودن نه یه دختر 17 ساله

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

خدایی عروسی شلوغتون ۷۰۰ نفره؟

۷۰۰ تا هم خیلی کمه

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
همونطور ک دوست ندارین خانواده شوهراتون تو زندگیتون دخالت کنن ب خانواده خودتون هم همچین اجازه ای ندین ...

مامانم میگفت تومیری سرخانه وزندگیت ولی بعدا بقیه به من میگن که جرا دعوتشون نکردم برای همین قبول نکرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز