2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 63 پست
مراسم مختصر گرفتیم و دعوت نکردیم من نمیفهمم چرا باید هرچی دوست و رفیق و فامیله واسه عروسی دعوت بشه ا ...

دقیقا‌‌.... مامانم خیلی ماهه  ولی همش میگفت فلانی ناراحت میشه ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم عروسیها اگه یه نقطه سیاه کوچولو داشته باشه تا چند مدتی توی ذهن ما خانومها میمونه . و غصش رو میخوریم . باورت میشه من بخاطر فیلم عروسیم و موسیقی عروسیم تا چند مدتی ناراحت بودم عصه میخوردم. فک کن از اون ۵ ساعت عروسی فیلمبردار ۴۵ دیقه فیلم تحویلمون داد . ت  ببین !!!! برای هر کسی یه مدلش پیش میاد . تا چتد وقتی حرصش رو میخوری شعار نمیدم حقیقت رو میگم اما واقعا دو سه سالی بگدره کمکم وارد اصل زندگی میشی و اون مسایل فراموشت میشه . هیچی مهمتر از رابطه تو و شوهرت نیست پس حواست به این رابطه باشه و از زندگیت لذتش رو ببر . هر سال هم سالگرد ازدواج بگیر و کیفش رو بکن . با دعوت دوتا خانواده . تازه شما عقد هم داشتی دیگه . پس به فکر زندگیت باش تو ذهنت اومد ردش کن و چیز دیگه ای رو جایگزین کن . من الان که ۱۴ سال از عروسبم میگدره اگه البوم عروسیم هم گم بشه ککم نمیگزه . منی که اینقدر عکس و فیلم و حواشی عروسی برام مهم بود . جالبه ها . انگاری ادم سنش بالا میره ارزش قصایا هم براش تعییر میکنه . پس کیف زندگیت رو ببر افکار سزاعت اومدن پرتشون کن بیرون و چیز دیگه ای رو توی ذهنت  جایگزین کن . خوشبخت شی نوعروس

دقیقا‌‌.... مامانم خیلی ماهه  وای همش میگفت فلانی ناراحت میشه ..

خب ناراحت بشه بدرک چکارش کنم ی نیم ساعت ناراحت میشه بعدش اصلا یادش میره شما کی هستی اصلا...الان هم ک گذشته خودتو ناراحت نکن عزیزم اگه خیلی دوست داری عروسی بگیری واسه سالگرد ازدواجت ی جشن کوچولو با لباس عروس و اینا بگیر ک تو دلت نمونه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
نامردی کردن منم. همه خرج رو شوهرم داد بودن اینکه هزار تومن از اونا بگیره ولی  باز هم اختیاری ند ...

برعکس شما ماهیچکس نبود خرید باهام بیاد چون همسرم اینجا کسی رونداشت وخانواده یه شهر دیگه بودن

خب ناراحت بشه بدرک چکارش کنم ی نیم ساعت ناراحت میشه بعدش اصلا یادش میره شما کی هستی اصلا...الان هم ک ...

لباس عروسمم باور کن۶میلیون خریدم برای آتلیه ولی دلم میخواست تومهمونی میپوشیدم

برعکس شما ماهیچکس نبود خرید باهام بیاد چون همسرم اینجا کسی رونداشت وخانواده یه شهر دیگه بودن

بهتر با سلیقه خودت خریدی من هیچ حق انتخاب نداشتم یعنی از عمد نمیزاشن خودم انتخاب کنم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
عزیزم عروسیها اگه یه نقطه سیاه کوچولو داشته باشه تا چند مدتی توی ذهن ما خانومها میمونه . و غصش رو می ...

چقدر قشنگ گفتی عزیزم..

درواقع باید بگم گل گفتی ..

منم از۴ساعت عقدم ۵۰ دقیقه فیلم‌تحویلم داد..

ببین دلم میخواد فکرکنم اما نمیدونم چه جوری ازذهنم ردش کنم

الان چی عزیزم اززندگیت راضی هستی؟

دیگه بچه دارم باید بسازم ولی نه شوهرم نه خانواده اش لیاقت صبوری و سکوت من رو نداشتم وندارم. و من نمیتونم کاری کنم باید از همون اول حرف میزنم نه الان که دیگه فایده نداره به قول معروف دیگه عادت کردن ازم سواری بگیرن 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز