2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 63 پست
آره

چه عالی پس 

برات خیلی خوشحال شدم عزیزم 

لباس عروسو پوشیدی عکسم انداختی عالی شده گلم 

عقدتم که توتالار با آتلیه و عکس 

از همه بالاتر امام رضا علیه السلام طلبیدتون، ان شاءالله امام رضا علیه السلام ضامن زندگیتون بشه تا آخر ، خوش به سعادتتون 

دیگه فکر عروسی هم نکن از ذهنت پاکش کن گلم 

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 

شبت ستاره بارون عروس خانوم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۲

من الان 20 سالمه. دیگه بفکر گذشته نباش قانع باش به هر کی که داشتی وگرنه زندگی برات تلخ میشه منم همیشه فراموش میکنم تا یاد آوردی نشه برام ولی الان دیگه کلا مرور کردم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
با مشاور صحبت نمیکنی عزیزم؟

همسرم اصلا نه میزاره برم مشاوره نه خودش میاد

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
چقدر قشنگ گفتی عزیزم.. درواقع باید بگم گل گفتی .. منم از۴ساعت عقدم ۵۰ دقیقه فیلم‌تحویلم داد.. ...

ببین از هرکسی بپرسی یه چیزی از عروسیش راضی نبوده.یکی از لباسش،یکی آرایشش،یکی تالارش،یکی فیلمش یکی......

بعد از چند وقت درگیری ذهنی همش یادت میره و توی شیرینی و تلخی زندگیت گم میشه.تازه خیلیا آرزوی یه عقد ساده رو دارن که بتونن با عشقشون ازدواج کنن.توام مطمئن باش چند وقتی بهش فکر میکنی و بعدا کلا از یادت میره.سعی کن به چیزای که حالتو خوب میکنه فکرکنی.مثلا اتفاقای شیرین ماه عسلت رو یادت بیار.درسته الان ذهنت خیلی مشغوله و حرص میخوری ولی بعدا برات بی ارزش میشه و باارزش ترین چیزت میشه همسرت و انشاالله یه نی نی ناز و خوشگل

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
چه عالی پس  برات خیلی خوشحال شدم عزیزم  لباس عروسو پوشیدی عکسم انداختی عالی شده گلم  ...

این نظر قشنگت رواسکرسن میگیرم‌همیشه بهش نگاه میکنم...نمیدونم چم شده شاید به قول یکی از کاربرای اینجا شیطون داره گناه روبه نظرت قشنگ جلوه میده..آخه نوعروس های ما زن ومرد آخرش قاطی میشن

این نظر قشنگت رواسکرسن میگیرم‌همیشه بهش نگاه میکنم...نمیدونم چم شده شاید به قول یکی از کاربرای اینجا ...

خدایا هزار مرتبه شکر که گناه از عروسیت حذف شد 

به به امام رضا جایگزین گناه شد چی از این بالاتر 

چقدر قشنگ گفتی عزیزم.. درواقع باید بگم گل گفتی .. منم از۴ساعت عقدم ۵۰ دقیقه فیلم‌تحویلم داد.. ...

چیزی اومد تو ذهنت پاشو خودت رو مَشعول  کاری کن . یا بزن بیرون از خونه . یا با تفکرات مثبتت افکار منفی رو بیرون کن . مثل اینکه در ازاش چی داری همه خوبیهای اطرافت رو ببین و بگو اینها به همی چی میرزه پس خوشبحال خودم 😊

ببین از هرکسی بپرسی یه چیزی از عروسیش راضی نبوده.یکی از لباسش،یکی آرایشش،یکی تالارش،یکی فیلمش یکی... ...

مممنونم عزیزم😍🌸

سلامت باشی وهمیشه خوشبخت وعاقبت بخیر..

ممنونم ازحرفای مثبت وپراز انگیزت❤

مممنونم عزیزم😍🌸 سلامت باشی وهمیشه خوشبخت وعاقبت بخیر.. ممنونم ازحرفای مثبت وپراز انگیزت❤

ممنونم گلم❤توام هرجا که هستی خوشبخت باشی و خوشحال❤

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز