2777
2789
عنوان

مورچه 🐜🤢🗡️😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 88 پست

شوهرم میگه با مورچه نمیشه جنگید! باهاش کنار بیا!! 

مشکل منم هست. اگه سفره رو زمین بمونه دیگه نمیشه بهش دست زد!

ما هم خونمون نوساز بود.‌ مامانم میگه شما رو خونه اونا خونه ساختین😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطرغذای طوطیه میان دوروبرقفس مرغ عشقای منم پرازاین مورچهامیشن، یکم پشم گوسفندبزارچهارگوشه خونه نمیاددیگه😀

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
شوهرم میگه با مورچه نمیشه جنگید! باهاش کنار بیا!!  مشکل منم هست. اگه سفره رو زمین بمونه دیگه ن ...

هع

نمیشه به مولا

طوطیم میخورتشون من اعصابم خورد میشه نمیذارم 

دکترش گفته واسش خوبه 

ولی خو واقعا چندشه میترسم عادت کنه بهشون 

درضمن میترسم مرده بخوره سمی باشه بمیره

لای کتاب دفترام و... پرهههه🥺

دارم روانی میشم

😶
هع نمیشه به مولا طوطیم میخورتشون من اعصابم خورد میشه نمیذارم  دکترش گفته واسش خوبه  ول ...

تازه برا ما اسفند ک میشه و ی کم بارون ک نیاد، مورچه های بالدارشون میان همه اتاقو میگیرن🤦🏻‍♀️ازشون متنفرم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بخاطرغذای طوطیه میان دوروبرقفس مرغ عشقای منم پرازاین مورچهامیشن، یکم پشم گوسفندبزارچهارگوشه خونه نمی ...

نه من به طوطیم حساسم 

غذاش رو هر ۴ ساعت میدم 

بعد اینکه دادم بسته بندی میکنم میزارم تو یخچال

ماله من آزاد تو خونه میگرده تو قفس نیس

😶

مورچه خونه ما قهوه ایه

سم زدیم همشون مردن ولی تک و توک پیدا میشن

همیشه هم تو لیوان یا تو غذا پیدا میشن حالمو بد میکنه

خونمون نوسازه و همیشه مرتبه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز