2777
2789
عنوان

مورچه 🐜🤢🗡️😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 88 پست
نه من به طوطیم حساسم  غذاش رو هر ۴ ساعت میدم  بعد اینکه دادم بسته بندی میکنم میزارم تو ی ...

وای چقد خوبه آزاد گزاشتین

بیچاره پرنده هایی که تو قفس هستن

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

عزیزم توخونه ماهم اومدن هرکاری کردم هر سمی زدم از بین نمیرفتن تااینکه یکی گفت گازوئیل بزنم دیگه شرشو ...

امتحان میکنم

فعلا سرکه کفایت کرد

راستی طوطیم هم هس یه ذره نگران اونم

😶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونارو سریع بکش اونا مولد هاشون هستن سریع تخم ریزی میکنن

اصلا نتونستم سال پیش خونشونو پیدا کنم! باورت میشه!! هیچ جا ردی از خونشون نبود. اما امسال پیداش کردم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بخاطرغذای طوطیه میان دوروبرقفس مرغ عشقای منم پرازاین مورچهامیشن، یکم پشم گوسفندبزارچهارگوشه خونه نمی ...

درب خونمون تو خواب ها پادری پوست گوسفند داریم...

ولی خو اینا شدن عضوی از خانوادمون

😶
تو قفس نمیرع حتی بیرونم مجبور میشم ببرمش تو قفس نمیره  واسش جلقه پرواز خریدم  از قفس می ...

کار خوبی میکنی تو قفس گناه داره

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

اینم عکس نمکدونم

اوووووخی چه نازه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز