2777
2789
عنوان

مورچه 🐜🤢🗡️😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من به طوطیم حساسم  غذاش رو هر ۴ ساعت میدم  بعد اینکه دادم بسته بندی میکنم میزارم تو ی ...

آخی چ ناز 😍عکسشومیزاری؟ منم تگ کن گذاشتی

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
اینم عکس نمکدونم

اخییییییی چقدناااز منم دلم خااااسسستتت🤗🤗تابستون قراره یکی برام بیارن😍😍آخییی، چیامیگه حرف بلده

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
امتحان میکنم فعلا سرکه کفایت کرد راستی طوطیم هم هس یه ذره نگران اونم

ن عزیزم فکرنکنم مرغ عشقای ما ک چیزیشون نشد پنجره هارو باز بذار اگه خواستی امتحان کنی، من ک واقعا راحت شدم 

ن عزیزم فکرنکنم مرغ عشقای ما ک چیزیشون نشد پنجره هارو باز بذار اگه خواستی امتحان کنی، من ک واقعا راح ...

مرغ عشق دارم اون ها تو قفس هستن و جون سخت تر از عروس هلندی ‌‌‌‌ان تاحالا مریض نشدن ولی عروس من خیلی لوس و حساس هستش

ولی چشم 😍🌾

😶
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز