2777
2789
عنوان

هیییی خدا

42 بازدید | 4 پست

دلم خیلیییییییی گرفته . کسیو ندارم ‌...امروز دوباره رفتم اون آلبوم گالریم ک مخصوص مامانمه عکسا و فیلماشو دیدم زار زار گریه کردم 😭😭

پارسال همین موقع پیشم خوابیده بود ولی الان منم و زل زدم ب جای خالیش.. با اینکه بزرگ شده بودم ولی بازم حس مادرانگیش نیمه های شب بیدارش میکرد و پتومو مینداخت روم ک سرما نخورم. خدای من کم مونده ی سال بشه ولی من هنوز باورم نشده ک نیستش باورم نمیشه کرونا اومد و مادر دست گلمو دار و ندارمو همه ی دنیامو در عرض بیست روز ازم گرفت ..جلوی چشمام پرپرش کرد .عزیزدلمو ب نفس نفس زدن انداخت ..کاش من مرده بودم و اون روزا رو نمیدیدم ..

تو رو خدا قدر مادرانتونو بدونین اگه اون نباشه و همه باشن بازم تنهای تنها و تنها و بی کسی ..

دوستان من با اینکه نه ماه میگذره از اون اتفاق ولی هنوزم اون صحنه هایی ک میرفتم و مامانمو تو اون شرایط میدیدم جلوی چشامه ..صدای اون دستگاهایی ک بهش وصل بودن سرم میپیچه .. هر شب خوابشو میبینم .چیکار کنم آروم شم؟ اگه تجربه دارین

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔
خدا به دلت ارامش بده،، مامان منم مریضه، ای چندماه نتونستم برم ببینمش،، ازته دلت برام دعاکن هزینه رفت ...

ممنون عزیزم .انشالله مامانت خوب شه و کنارش همیشه شاد باشی💜

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز