2821
2789
عنوان

هیییی خدا

42 بازدید | 4 پست

دلم خیلیییییییی گرفته . کسیو ندارم ‌...امروز دوباره رفتم اون آلبوم گالریم ک مخصوص مامانمه عکسا و فیلماشو دیدم زار زار گریه کردم 😭😭

پارسال همین موقع پیشم خوابیده بود ولی الان منم و زل زدم ب جای خالیش.. با اینکه بزرگ شده بودم ولی بازم حس مادرانگیش نیمه های شب بیدارش میکرد و پتومو مینداخت روم ک سرما نخورم. خدای من کم مونده ی سال بشه ولی من هنوز باورم نشده ک نیستش باورم نمیشه کرونا اومد و مادر دست گلمو دار و ندارمو همه ی دنیامو در عرض بیست روز ازم گرفت ..جلوی چشمام پرپرش کرد .عزیزدلمو ب نفس نفس زدن انداخت ..کاش من مرده بودم و اون روزا رو نمیدیدم ..

تو رو خدا قدر مادرانتونو بدونین اگه اون نباشه و همه باشن بازم تنهای تنها و تنها و بی کسی ..

دوستان من با اینکه نه ماه میگذره از اون اتفاق ولی هنوزم اون صحنه هایی ک میرفتم و مامانمو تو اون شرایط میدیدم جلوی چشامه ..صدای اون دستگاهایی ک بهش وصل بودن سرم میپیچه .. هر شب خوابشو میبینم .چیکار کنم آروم شم؟ اگه تجربه دارین

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔
خدا به دلت ارامش بده،، مامان منم مریضه، ای چندماه نتونستم برم ببینمش،، ازته دلت برام دعاکن هزینه رفت ...

ممنون عزیزم .انشالله مامانت خوب شه و کنارش همیشه شاد باشی💜

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز