2821
2789
عنوان

کات کردن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر این تب کردم🥲

میدونم که عاشقشی

اما برا هر کسی که تو زندگیته یک درصد احتمال بده که

روزی بره...که این جوری تب نکنی

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
بابا من ده بار استوری گذاشتم ک کنار هم بودیم تگش هم کردمممم 

نگا من با کسی بودم که بی نهایت عاشقم بود ینی یه دییونه به تمام معنا ارتش بود ولی تنها مشکل ما خانواده هامون بود خانواده اون منو قبول نداشت خانواده من هونو قبول نداشتن چیکار کردم تموم کردم چون دوروز همر من اررش اعصاب خوردگی نداره حالا مادر شوهر ها خودشون انتخاب میکن انقدر گیر میدن ببین پسره بیاره چیکار میکنن پس نشستم پای درسم سال اخری بودم با وجود افسردگی چون وابستگیم شدید بود درس خوندم مجازی پاکیدم رسیدن به هدفم پزشکی تهران قبول شدم  رفتم اونجا هر روز به هدفام نزدیک تر میشم انقدر ارادم خوبه هر چی میخام میرسم زندگیتو بساز پسر ارزش ایندتو نداره

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
نگا من با کسی بودم که بی نهایت عاشقم بود ینی یه دییونه به تمام معنا ارتش بود ولی تنها مشکل ما خانواد ...

خانوادم مجبورم میکنن ب ازدواج🥲

هروقت‌منو‌عصبی‌کردی‌منو‌با‌بغل‌اروم‌کن:)🤍🖇
خانوادم مجبورم میکنن ب ازدواج🥲

هیچیبه زوری نیس اون زمان گذشته ایندتو بساز بابا 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز