2777
2789
عنوان

خواستگار

759 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها .من حدود ۴ ماه پیش یه خواستگار برا من اومد و پدرم شرط براشون گذاشت که خونه و شغل باید حتما داشته باشه 

و پسره هم حدود ۳ ماه بود از المان برگشته بود و هیچ کدوم از این شرایط رو نداشت . بابام بهشون وقت داد تا جور کنن و شرایط و ما هم همدیگر بشناسیم .و ما روزانه حدود چن ساعت با هم صحبت میکردیم و من بهش میگفتم اگه نمیتونین شرط بابامو قبول کنی درست نیس ما با هم در ارتباط باشیم .اونم همش میگفت مگه میشه من نتونم و من بخاطر تو هر کاری میکنم و این شد که به ۴ ماه رسید بودن ما با هم و من که عاشقش شده بودم و فکر میکردم اونم منو خیلی میخاد.

...

این شد که تهش یه روزی زنگ زدن و گفتن نمیتونن شرایط جور کنن و پدر منم مخالفت کرد . و من با پسره حرف زدم گفتم حداقل چن روز برو سر کار تا بابام موافقت کنه ولی میگفت من یه امتحان دارم و این امتحان برام مهمتره تا داشتن شغل و باید روی این وقت بزارم .

و گفت نهایت سعیمو کردم وبرو بابات بگو من همینم که هستم و اگه میخاین قبول کنین من همینم و تغییری نمیکنم 

منم گفتم من رو حرف بابام حرف نمیزنم و خداحافظ

و خیلی حالم بد بود و به حرف هایی  که میزد از اینکه بدون من نمیتونه و غیره تمام فکرم حرفاش شده بود و باورم نمیشد

تا اینکه بعد از یه ماه دوباره برگشت و التماس میکنه که جوابشو بدم ولی من میترسم دوباره از احساساتم سو استفاده کنه .

بنظرتون کلا از زندگیم حذفش کنم .

(و اینکه چن وقت پیش با یک پیچی امتحانش کردم وقتی با هم نبودیم و جواب داد و خواست با من دروغی وارد رابط شه/:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من برام سوال پیش اومده چرا کسی باید از المان برگرده ایران؟

هزار و یک علت هست

نتونسته اقامت بگیره

اونجا خیلی نژادپرستن نتونسته تحمل کنه

نخواسته دور از پدر و مادرش باشه

کار پیدا نکرد

و کلی دلیل دیگه