2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم چه نقشه ای داره که دوباره برگشته

بسپار به پدرت

خودشو لو داد

چون یه بار همچین تجربه ایی داشتند بازم داشتن سوءاستفاده میکردند

به حرف پدرت گوش کن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
🤣🤣🤣 چرا به نظرت از آلمان اومدن یه دستاورد خیلی بزرگه؟! شما هم الان میتونی زندگیتو بفروشی پس انداز ...

یه بار به من گفت که من اگه میخاستم مثل پسرای اینجا باشم و ایران میموندم 

الان صد تا خونه داشتم 

منم گفتم این خونه و کار یکی از چیزاییه که تو باید میداشتی و بعد پا پیش میزاشتی 

یادمه خیلی ناراحت شد😂

بسپار به پدرت خودشو لو داد چون یه بار همچین تجربه ایی داشتند بازم داشتن سوءاستفاده میکردند به حرف ...

دقیقا پدرم به من میگفت من از اون روز اول فهمیدم پسر صادقی نیست ،ولی من گوش نکردم 

گفت گذاشتم باهاش در ارتباط باشی تا خودت بشناسیش

دقیقا پدرم به من میگفت من از اون روز اول فهمیدم پسر صادقی نیست ،ولی من گوش نکردم  گفت گذاشتم ب ...

خدا سایه ی پدرتون رو رو سرتون حفظ کنه ان شاءالله

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
عیبی نداره. از این به بعد باهاش حرف نزن. چون اگه دوباره پیاماشو جواب بدی کم کم بهش حس وابستگی پیدا م ...

همین امشب دویست تا پیام داده و التماس میکنه که جوابشو بدم ولی خودمم میترسم دوباره وابسته ش بشم برا همین نمیخونم 

جالبش اینجاس پیام میده میبینه نمیخونم دو دقیقه بعدش پاک میکنه و دوباره پیام  دوباره پاک😂

یه بار بهم گفت منی که اونجا کار کردمدیگه اینجا نمیتونم کار کنم بهش گفتم شاید قبول نشدی و نتونستی بر ...

چطور باهم آشنا شدید؟ خانوادش تورو معرفی کردن؟

من فکرمیکنم خانوادش میخان یجوری بندش کنن اینجا که بیشتر پیششون باشه یا مثلا بخاطر شما که خانوادت اینجان زود به زود بیاید ایران 

واسه همین دارن از ایران براش دختر میگیرن ولی خودش دلش به اینجا موندن نیس برای همینم تلاشی نمیکنه تا شرایط فراهم کنه

اگه بهش دل بستی و نمیتونی فراموشش کنی صبرکن تا امتحانشو بده جوابش بیاد ببین تصمیمش برای رفتن و موندن چیه بعد خودت فکرشو کن و تصمیم بگیر

همین امشب دویست تا پیام داده و التماس میکنه که جوابشو بدم ولی خودمم میترسم دوباره وابسته ش بشم برا ه ...

وا 😁🤣 یه ایرانی اصیله واقعا. با اینکه یه مدت رفته آلمان ابن چیزا رو یادش نرفته 😄 آفرین نذار احساساتت بهت غلبه کنه. کار خیلی مهمه. حتما باید داشته باشه. 

چطور باهم آشنا شدید؟ خانوادش تورو معرفی کردن؟ من فکرمیکنم خانوادش میخان یجوری بندش کنن اینجا که بیش ...

سرکارم منو دیده بود .نه اتفاقا داداشاش و پدرش مخالف بودن که زن بگیره و میگفتن اینجا موندنی میشی ،فقط مامانش خیلی مصمم بود و خودش 

پدرش و داداشاش بهش گفته بودن حداقل اگه میخای زن بگیری برو دنبال یه دختر که میخاد بره المان و زبان المانی بلد باشه 

ولی خودش قبول نکرده بود و اصرار کرده بود بیان خواستگاری

چطور باهم آشنا شدید؟ خانوادش تورو معرفی کردن؟ من فکرمیکنم خانوادش میخان یجوری بندش کنن اینجا که بیش ...

میدونی دیگه مث قبلنا دوسش ندارم . از وقتی امتحانش کردم و خیلی مشتاقانه جواب میداد