2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست
چرا ، مگه ایرانیای اصیل چطورین😂😂😂

همینجوری که هییییی پشت هم پیام بدن و التماس و خواهش و تمنا کنن 😁🤣 پسر آلمانی پیشنهادشو مطرح میکنه. توام مثلا جواب منفی میدی. بعد یه جور دیگه درخواست میکنه یا دلیل مخالفتتو میپرسه. بعد توضیح میدی. اونوقت میگه خوب امیدوارم موفق باشی. تمام 😁🤣

میدونی دیگه مث قبلنا دوسش ندارم . از وقتی امتحانش کردم و خیلی مشتاقانه جواب میداد

اگه واقعا میخادتت هی بهت پیام نمیده و بعد پاکش کنه مثل یه مرد جنتلمن خارجی پا میشه میاد سرکارت دنبالت تا حضوری باهات حرف بزنه و تورو راضی کنه حتی بگه تو این مدت هم کار پیدا کردم هم خونه گرفتم تا نشون بده مرد عمله نه حرف

پس بیخیالش شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=225460106]اگه واقعا میخادتت هی بهت پیام نمیده و بعد پاکش کنه مثل یه مرد جنتلمن خارجی پا میشه میاد سرکارت دنبال ...[/QUOTE

بله عزیزم درست میگین 😘

اخلاقیم که دااشت خیلی خودشیفته بود و فکر میکرد همه باید در خدمتش باشن 

یادمه یه بار میگفت من اگه تو جمع باشم ، هیچ کسیو ادم حساب نمیکنم .

اونروز من واقعا ازش ترسیدم.

[QUOTE=225460106]اگه واقعا میخادتت هی بهت پیام نمیده و بعد پاکش کنه مثل یه مرد جنتلمن خارجی پا میشه ...

حالا تو پیاماش چی مینویسه؟

اگه نمیخاین سین بخوره بالای گوشی که میاد بکشین پایین معلوم میشه چی نوشته

ادم از فضولی میمیره بعد اینهمه مدت چی میگه😅

حالا تو پیاماش چی مینویسه؟ اگه نمیخاین سین بخوره بالای گوشی که میاد بکشین پایین معلوم میشه چی نوشته ...

از بالا میخونم 😂😂

یهو میبینین صد بار اسممو تو چت مینویسه 

یا میگه چرا جواب نمیدی یا میگه یه سوال ازت دارم 

جالبش اینه نوشته بود من افسردگی گرفتم  افتادم گوشه خونه، اگه با پیچ دیگه امتحانش نکرده بودم باورم میشد😂😂😂

از بالا میخونم 😂😂 یهو میبینین صد بار اسممو تو چت مینویسه  یا میگه چرا جواب نمیدی یا میگه یه ...

الان فهمیدم تو دانشگاه‌های آلمانم هیچی به شاگرداشون یاد نمیدن😂😂

دیدی تو خانواده‌های ایرانی سر هر موضوعی این حرفو همش میکوبن تو سرمون، نگو اونورم همینه😅

الان فهمیدم تو دانشگاه‌های آلمانم هیچی به شاگرداشون یاد نمیدن😂😂 دیدی تو خانواده‌های ایرانی سر هر ...

درست میگی هر چی خوندن خودشون خوندن 

با خوندن مقاله سطح علم شونو بالا میبرن