2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست
من برام سوال پیش اومده چرا کسی باید از المان برگرده ایران؟

خودش میگه برا ازدواج اومدم و اینکه دوباره میخام برم 

ولی معلومه نقط ضعف داره تو این مورد ، که برگشته .و من باورم نمیشه برا ازدواج باشه .

چون داره یه امتحان میده دوباره بره 

اصلا نباید میذاشتی باهات صمیمی بشه. و اینکه گفتی حداقل بیا برو سرکار تا بابام قبول کنه خیلی ببخشیدا احمقانه‌ست!! بابات به خاطر خوشبختی تو این شرطو گذاشته! پسری که نتونه شغل و خونه فراهم کنه نمیشه باهاش زندگی خوبی داشت. خیلی واضحه!

حرفای قشنگشم اصلا باور نکن. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش میگه برا ازدواج اومدم و اینکه دوباره میخام برم  ولی معلومه نقط ضعف داره تو این مورد ، که ...

خب اگر قراره برگرده و اونجا زندگی کنید

خونه و شغل اینجا که به دردش نمیخوره

هوم؟

دخترخوب نقشه داشت هم خدارومیخواست هم خرما  میخواست عاشقت کنه تابدون شرط بابات توروبگیره  ...

اره از اول قصدش این بود که عاشقم کنه و منو به جون بابام بندازه  ولی من از اوناش نبودم 

یادمه یه بار گفت یکی از داداشام وقتی رفت خواستگاری زنداداشام شرط گزاشتن ولی خانواده ی من قبول نکردن و پا پس گشیدن تا اینکه دختره افسردگی گرفت و خانواده ش قبول کردن

کسی که از المان اومده خواستگاریت دارین براش طاقچه بالا میزارین ؟خیلی جالبه خخخخ 

🤣🤣🤣 چرا به نظرت از آلمان اومدن یه دستاورد خیلی بزرگه؟! شما هم الان میتونی زندگیتو بفروشی پس انداز و پول مامان و باباتم بگیری بری آلمان یه سال اونجا زندگی کنی بعد برگردی بیای. آیا در اون صورت تو انسان خارق‌العاده‌ای هستی؟ 😄 نه عزیزم دقت کن کسی که از آلمان برگشته یعنی اونجا جایی براش نبوده. تو یه کشور پیشرفته موندن و زندگی کردن کار راحتی نیست. 

اصلا نباید میذاشتی باهات صمیمی بشه. و اینکه گفتی حداقل بیا برو سرکار تا بابام قبول کنه خیلی ببخشیدا ...

بله درست میگین من زود باورش کردم و فکر کردم دوستم داره 

و خودشم هی طولش میداد و میگفت شرایط حله تو نگران نباش ، منم باورش کردم

بله درست میگین من زود باورش کردم و فکر کردم دوستم داره  و خودشم هی طولش میداد و میگفت شرایط حل ...

عیبی نداره. از این به بعد باهاش حرف نزن. چون اگه دوباره پیاماشو جواب بدی کم کم بهش حس وابستگی پیدا میکنی و ممکنه تصمیمی بگیری که در آینده بهت آسیب بزنه. 

کسی که از المان اومده خواستگاریت دارین براش طاقچه بالا میزارین ؟خیلی جالبه خخخخ 

من اصلا این المان رفتنش برام مهم نبود . من فکر میکردم خانواده ی با اصالتین برا همین گذاشتم پا پیش بزارن . 

بعدش فهمیدم نقشه داشتن که من جلو پدرم وایسم

خب اگر قراره برگرده و اونجا زندگی کنید خونه و شغل اینجا که به دردش نمیخوره هوم؟

خب میدونی ، ما همون روز اول شرط گذاشتیم میتونستندقبول نکن ،نه اینکه ۴ ماه طولش بدن 

وقتی شغلی نداره به چه درد میخوره؟ بنظرت تو این اوضاع اقتصادی میتونی بدون درامد کنار بیای؟ خونه‌ام ک ...

یه بار بهم گفت منی که اونجا کار کردمدیگه اینجا نمیتونم کار کنم

بهش گفتم شاید قبول نشدی و نتونستی بری اونجا ،یعنی میخای کار نکنی ، جوابی نداشت بده