2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری شده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الانم زشت نیست

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

الان که عالیه چشه مگه روز به روز بیشتر معروف تر و پولدار میشه

نور آمد و ماند🌸 خانواده خانه آرامش رشد🏡 زنی مستقل و آزاد🦋 او قند روزهای تلخ من است👼🏻 من همان قطع کننده زنجیره دردم🫂 یکتا پرست🌕 همه چیز انرژیست * درخواست کنید باور کنید دریافت کنید🪄 در مسیر آگاهی * انسان روح است نه جسد * یک روز تمام چیزهایی که برایشان دعا کرده بودم را خواهم داشت🧳✈️ همونی باش که بودن برات🌚 این روزها تنها تمرکزم روی بهبود زندگی خودمه👸🏻 آرامشم رو با هیچ چیزی عوض نمیکنم☀️

نمیدونم بدنش شده مثل اون دختره اسمش چی بود خدا وایییییی مامانم بچگی هام منو با اون میترسوند

اها اها سحر تبر

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

نمیدونم بدنش شده مثل اون دختره

اسمش چی بود خدا وایییییی

مامانم بچگی هام منو با اون میترسوند

سحر تبر

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪