سلام عزیزم اگر تهرانی بگو لطفا دنبلان رو از کجا تهیه میکنین؟ من تهرانپارس رو گشتم جایی ند ...
من کیشم عزیزم ولی جاهایی که کله پاچه میفروشن بگو برات کبلویی بیارن من همیشه سفارش میدادم اینجا یه جایی هست به اسم باغو گوسفند سر میبره و گوشت وکله میفروشه همیشه بهش میگفتم برامجمع میکرد میشد یه کیلو میرفتم میگرفتم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم دوتا دختر دارم... رژیم همش الکیه.. برو ای وی اف
شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....
منم دوتا دختر دارم... رژیم همش الکیه.. برو ای وی اف
اره خودمم میگم بچه سوم دیگه خیلی ریسکه با رژیم غذایی آخه اگه دختر بشه کلی حرف و حدیث میزنن من سر دختر دومم پدرشوهرم بعد سه ماه اومد بچه را دید خیلی دلم شکست
اره خودمم میگم بچه سوم دیگه خیلی ریسکه با رژیم غذایی آخه اگه دختر بشه کلی حرف و حدیث میزنن من سر دخت ...
منم مثله توام😔😔 اگه ان شالله خواستم بچه سوم بیارم حتما میرم ای وی اف....
رژیم برای ما که بچه سوممه واقعا ریسکه....میشه ۳ دختر
دوستم سه تا دختر داره واسه چهارمی هم آی وی اف نرفت.الان پشیمونه و بچش دختر شده
شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....