2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو دکتر رژیم بده بهت 

رژیم ۶۰درصده یعنی  احتمال دختر ۵۰ پسر ۵۰ 

با رژیم ۱۰درصد تغییر میکنه 

تنها راهش ای وی اف

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹

والا عزیژم منم میخوام پسر دار بشم بعد رفتم پیش یه ماما همچین سر تاسف تکون داد ، خب به تو چه مربوطه من دلم میخواد پسر داشته باشم . الانم عزیزم بعضی ها اینجا میریزن سرت . 

ولی من شنیدم خون باید قلیایی باشه، الان که فصل اب هویجه تا میتونی اب هویج بخورید با همسرت 

یک روز در میون بشین توی تشت آب و جوش شیرین ، قبل از رابطه هم باز همینکار رو بکن . 

چند روز قبل از اقدام قرضثص فلوکونازول شبی یکی بخور بشدت خون رو قلیایی میکنه 

سعی کن از دو شب قبل تخمک گذاری تا فردای روز تخمک کذاری اقدام کنی .

برو دکتر رژیم بده بهت 

این رژیم و اینا به نظرم الکیه 🤔

چون وقتی ای وی اف میکنن از همون لحظه که میخوان جنین رو تشکیل بدن میدونن کدوم اسپرم مرد و کدوم اسپرم حاوی جنسیت زن هست 

یعنی تو هر بار انزال آقا تعدادی از اسپرم های نر و ماده هستن

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

یعنی واقعن بخاطر جنسیت حاضرید مشقت بچه داری بیخوابیاشو بجون بخرین

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

جالبه شما هم از رو زبون بچه اول جنسیت بچه را متوجه میشوید بچه اولم سرزبوتش پهن بود دومیمم دختر شد بچه خواهرم اولیش وقتی زبونش درمی‌آورد مثله مار بود من خودم بهش گفتم بچه بعدیت پسره و شد

من سر دختر دومم خودم رژیم گرفتم ولی شوهرم نه

ای وی اف کن . به این رژیما دل نبند . دوستم مو به مو انجام داد با دکتری که رژیم تعیین جنسیت میداد ، زخم دهانه رحم رو براش فریز کرد ، نحیط رحم رو شستشو داد . آخرشم دوباره دخمل شد 

خدای من خدای معجزه هاست .