2789
۳ بار پانکچر شدم ۵ بار انتقال الان باردارم ۲۰ روز دیگه زایمانمه ولی خب خیلی سختیشو کشیدم همه زندگیمم ...

عهههه چه خوب خوشحال شدم برات. دیگه ب رفته ها فکر نکن جبران میشن همینکه مادر شدی بهترین نتیجه

فرج خیر داشته باشی برا منم دعا کن احتمالا تا عید انتقال داشته باشم

خدا خودش برا منم یه لطفی بکنه

امسال میکوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه دارید یا نه یا برای تعیین جنسیت میرید

اره خدارو شکر یه دختر دارم برا پسر میگم 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
عهههه چه خوب خوشحال شدم برات. دیگه ب رفته ها فکر نکن جبران میشن همینکه مادر شدی بهترین نتیجه فرج خی ...

ایشالا ایشالا همین دفعه اول جواب میگیری و به راحتی مادر میشی آمین

عزیزم من نتیجه گرفتم و پسرم ۴ سالشه الان. ازین رژیم هر چند اولیش ومهمترینش خواست خداست و بعدش نتیجه تلاش ما

اینها رو نخور،

مرغ.ماهی.سبزی جات.گوشت گاو و گوساله.لبنیات.برنج.سالاد.عدس.حتی یه بیسکویت یا شکلاتی که احتمال میدی یه قطره هم توش شیر بکار رفته باشه نخور.میوه های با طبع سرد نخور.اسفناج.

اینها رو بخور

گوشت گوسفند.نون گندم.خرما.موز.خیارشور.سوسیس کالباس.گردو.اجیل ومغزیجات.تخم مرغ.ادویه.زعفرون.مرغ محلی.رنگینک درست کن برای خودت.کاچی.ابگوشت.توی آبگوشت سیب زمینی رو بشور با پوست و بنداز داخل آبگوشت و بعدش هم با پوست کوبیده اش کن و بخور.دل وجگر گوسفند. چیزهایی که حاوی پتاسیم هستند.عسل.روغن گوسفندی.کنجد .نخودچی.کشمش.غذاهای نمکی و شور.زیره.

اینایی که گفتم رو حداقل به مدت ۴ماه انجام بدین هر دو تا تون مخصوصا همسرتون . بعدش تو ماه سرد سال رژیم بگیری مثل پاییز و زمستون که این همه خوردن گرمی اذیتتون نکنه.مثلا الان بگیری تا فروردین ماه هوا خنکه و اذیت نمیشی.هر روز یه جایی در دسترس آجیل بو داده شده و شاهدانه بوداده شده بریز هر وقت که اونجا رد میشین چند تا بندازین توی دهنتون. و اینکه آفتابه بخر و توش جوش شیرین یه قاشق بریز.هر بار که میری دستشویی خودت رو با اون آب بشور.تا بدنت آماده بشه.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
آره هورمونای غیر مضر داره خیلی خوبه ولی زن که همه ژنهاشxx هست رو جنسیت تاثیری نداره فقط تخمک ها قوی ...

سلام عزیزم اگر تهرانی بگو لطفا دنبلان رو از کجا تهیه میکنین؟ من تهرانپارس رو گشتم جایی نداشت

من دوتا دختر دارم برا سومی رفتم رژیم غذایی که الان پسرم بغلمه 

مهمترین چیز سونو تخمک گراریه ببینی که تخمک گزاربت شروع میشه همون موقع نزدیکی کنی بعدشم اول خودت ارضا بشی بعد شوهرت

رژیمم سفتو سخت شوهرم گرفتم من تاحدودی رعابت کردم فقط شومهرم رژیمو سفتو سخت تا یه سال گرفت بعدم برا نزدیکی دکتر گفت زمستون  اقدام‌کنید 

چون کار شوهدم سخت بود وتو گرما گفت گرما برای دختر دارشدن رو بیضه ها خیلی تاثیر داره 

خدایا شکرت  
آره تعیین جنسیت کرد هفته ۷ اینا بود که جنینش توقف رشد کرد .مجبور شد سقط کنه طفلی .  دیگه نمیاد ...

آره متاسفانه اونو دیدم بعدش میگفت دوباره میخواد بره ک دیگه نمیاد .ممنون

امسال میکوبم