2789

منم یه دختر دارم دلم میخواد باردار شدم پسر باشه که جنسم جور شه 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا من اگه شرایط مالی و جسمیم  خوب بود سومی  رو میا ووردم  اما خیلی بهم ریختم یک سال ...

من پاهام خیلی خواب میره فک کنم طبعم خیلی سرده که بچم پسرنشد  بازم خداراشکر هرچیزی حکمتی داره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
ب نظرتون برم ای وی اف

منم شوهرم اسرار میکنه میگه بریم ای وی اف یا ای یو ای نمیدونم چیکار کنم 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
شوهرم‌هفته ای دو بار کباب میکنه . پس بیشترش کنه . دوماه دیگه پانکچر دارم . خودم‌کلی مکمل میخورم البت ...

اونم باز باید خدا بخواد من بدون هیچ مشکلی ۱۵ تخمک داشتم و فقط ۳ تا جنین شد برام تخمکامم خوب بودن

شوهرم مشکلی نداره

امسال میکوبم 
شوهرم‌هفته ای دو بار کباب میکنه . پس بیشترش کنه . دوماه دیگه پانکچر دارم . خودم‌کلی مکمل میخورم البت ...

منم کلی میخوردم شوهرم که اینقدر از این داروهای هورمونی خورد و آمپول زد که ۳۰ کیلو به وزنش اضافه شد ولی سری آخر دیگه دارو نخورد خودم میخوردم ولی در کنارش یه دارو گیاهی یه چیزی برام درست کرد بهش میگفت حلوا ولی سفت بود نیاز به یخچالم نداشت روزی یه قاشقش رو با روغن حیوانی گرم میکردم میخوردم رو ما که این طب سنتی بیشتر جواب داد تا اون همه دارو البته باید هر دو در کنار هم استفاده بشه

منم کلی میخوردم شوهرم که اینقدر از این داروهای هورمونی خورد و آمپول زد که ۳۰ کیلو به وزنش اضافه شد و ...

الان‌نی نی دارین ؟ دختر یه پسره ؟ منم سردی نمیخورم‌

باید گرمی رو شروع کنم . همسرم خیلی گرمی میخوره طبعش به شدت سرد بود

خدای من خدای معجزه هاست . 
حتی ای وی اف رو باز باید خدا بخواد تا بشه ۵ بار پانکچر شدی یا انتقال؟؟؟ ناامید نشو اصلا بودن بار ۷ ...

۳ بار پانکچر شدم ۵ بار انتقال الان باردارم ۲۰ روز دیگه زایمانمه ولی خب خیلی سختیشو کشیدم همه زندگیمم رفت