2789
 سلام عزیزم اگر تهرانی بگو لطفا دنبلان رو از کجا تهیه میکنین؟ من تهرانپارس رو گشتم جایی ند ...

من کیشم عزیزم ولی جاهایی که کله پاچه میفروشن بگو برات کبلویی بیارن من همیشه سفارش میدادم اینجا یه جایی هست به اسم باغو گوسفند سر میبره و گوشت وکله میفروشه همیشه بهش میگفتم برام‌جمع میکرد میشد یه کیلو میرفتم میگرفتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله دعا‌کن دیگه البته زیاد امیدوار نیستم احتمالش خیلی کمه ک بین اینها مذکر باشه اونم بگیره یا نگ ...

مگه همون اول تعیین جنسیتشونو انجام‌نمیدن ؟ یعنی هنوز نگفتن چندتاشون پسره ؟دکترت کیه ؟

من دکتر اسرافیلی میرم‌کاراشو تو عرفان انجام‌میده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من تبریزم اینجا کیت تموم شده بود گفتن از آمریکا میاد فریز کردن تا کیت بیاد و تعیین بکنن البته بیوپس ...

آهان 

انشالله که کارات به راحتی انجام‌میشه و گل پسرات میان تو دلت . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من سر دختر دومم خودم رژیم گرفتم ولی شوهرم نه

منم دوتا دختر دارم... رژیم همش الکیه.. برو ای وی اف

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

منم دوتا دختر دارم... رژیم همش الکیه.. برو ای وی اف

اره خودمم میگم بچه سوم دیگه خیلی ریسکه با رژیم غذایی آخه اگه دختر بشه کلی حرف و حدیث میزنن من سر دختر دومم پدرشوهرم بعد سه ماه اومد بچه را دید خیلی دلم شکست

اره خودمم میگم بچه سوم دیگه خیلی ریسکه با رژیم غذایی آخه اگه دختر بشه کلی حرف و حدیث میزنن من سر دخت ...

منم مثله توام😔😔 اگه ان شالله خواستم بچه سوم بیارم حتما میرم ای وی اف....

رژیم برای ما که بچه سوممه واقعا ریسکه....میشه ۳ دختر

دوستم سه تا دختر داره  واسه چهارمی هم آی وی اف نرفت.الان پشیمونه و بچش دختر شده

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

کاری نداره اینقد میزایی تا پسر بشه بعدشم میرید اینور اونور دنبال وام فرزنداوری و قرعه کشی ماشین و زمین رایگان

ندارن بخورن لنگ صد تومن سود در قرعه کشی ماشین هستن ولی زاییدن رو خوب بلدن پسرم باشه تاج و تخت شوهر اس و پاسشون بی ولیعهد نمونه