سلام ، من کلاس دهم رشته ریاضی هستم با علاقه زیادی انتخاب رشته کردم اوایل سال با شور و شوق پای صحبت های معلم مینشستم اما ب مرور این اشتیاق کم شد...
من عاشق رشته ی مهندسی هستم و همیشه تصور میکنم روزی مهندسی بزرگ شدم اما ی مشکلی دارم اونم این هس ک نگاه هم کلاسی هام ک میکنم میبینم همه کلاس های انچنانی و... ثبت نام کردن و اما من... نمیگم خانوادم کوتاهیی میکنن ن اصلا با این وجود خرج و مخارج زیاد بازم برام مشاور تحصیلی و کانون ریاضی و زبان گذاشتن اما احساس میکنم خودم زیاده خواه شدم همش به دیگران نگاه میکنم میگم خوشبحالشون نمیدونن خرج زیاد چیه و از این چیزا من از بچگی کلا اینجور بودم ک ب فکر جیب بابام بودم یکم برام خرج میکنن عذاب وجدان میگیرم (البته وضعیت مالیمون متوسط هس) خلاصه حسرت زندگی دیگران میخورم بعضی موقع ها خیلی بهم فشار میاد ن از درس خوندن و دلیلش رو نمیدونم بیخودی میرم گریه میکنم و به این فکر میکنم ک اگه بمیرم چی میشه یا چیکار کنم ک همه ازم راضی باشن کلا زیادی مشکل دارم ....
اما مشکل من درس خوندنمه نمیدونم چجوری درس بخونم بلد نیستم مشاورم برنامه هفتگی داده اما اصلن بهش عمل نمیکنم فقط برای ازمون هایی ک دوهفته ی بار گرفته میشه میخونم البته خیلی کم و اینم بگم ک ترازم هم متوسط هس و هر بار بیشتر از قبل میشه اما من هیچ انگیزه ای برا درس خوندن ندارم
لطفا اگه تجربه دارین کمکم کنید
ممنون