2777
2789
عنوان

درس خوندن...😞

232 بازدید | 27 پست

سلام ، من کلاس دهم رشته ریاضی هستم با علاقه زیادی انتخاب رشته کردم اوایل سال با شور و شوق پای صحبت های معلم مینشستم اما ب مرور این اشتیاق کم شد... 

من عاشق رشته ی مهندسی هستم و همیشه تصور میکنم روزی مهندسی بزرگ شدم اما ی مشکلی دارم اونم این هس ک نگاه هم کلاسی هام ک میکنم میبینم همه کلاس های انچنانی و... ثبت نام کردن و اما من... نمیگم خانوادم کوتاهیی میکنن ن اصلا با این وجود خرج و مخارج زیاد بازم برام مشاور تحصیلی و کانون ریاضی و زبان گذاشتن اما احساس میکنم خودم زیاده خواه شدم همش به دیگران نگاه میکنم میگم خوشبحالشون نمیدونن خرج زیاد چیه و از این چیزا من از بچگی کلا اینجور بودم ک ب فکر جیب بابام بودم یکم برام خرج میکنن عذاب وجدان میگیرم (البته وضعیت مالیمون متوسط هس) خلاصه حسرت زندگی دیگران میخورم بعضی موقع ها خیلی بهم فشار میاد ن از درس خوندن و دلیلش رو نمیدونم بیخودی میرم گریه میکنم و به این فکر میکنم ک اگه بمیرم چی میشه یا چیکار کنم ک همه ازم راضی باشن کلا زیادی مشکل دارم ....

اما مشکل من درس خوندنمه نمیدونم چجوری درس بخونم بلد نیستم مشاورم برنامه هفتگی داده اما اصلن بهش عمل نمیکنم فقط برای ازمون هایی ک دوهفته ی بار گرفته میشه میخونم البته خیلی کم و اینم بگم ک ترازم هم متوسط هس و هر بار بیشتر از قبل میشه اما من هیچ انگیزه ای برا درس خوندن ندارم 

لطفا اگه تجربه دارین کمکم کنید 

ممنون 

من‌دوازدهم‌ریاضی ام‌انقدر سخت ‌نمیگیرم=))) مگه دوست نداری ریاضی رو؟ بیخیالِ هر کی کلاس رفته، بهت قول میدم‌همش به خودت بستگی داره، لازم‌نیست از دهم‌انقدر سخت بگیری واقعا. درساتم با علاقه بخون همه چی اوکی میشه=)

نرماله 

جو دبیرستان اولش همینه 

ولی یه چیز بگم انصافا کلاس ها بیشترشون وقت گیره. برا رفع اشکال اگر شرایط داشتی کلاس بری خیلی بهتره برات 

نگران عقب افتادن هم نباش کم کم بخون تا همه مباحث رو برسونی 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید انگیزه رو خودت ایجاد کنی بعضی وقتا هم آدم انگیزه نداره ولی باید شروع کنه همیشه که ما حالمون عالی نیست نوسانی نخون به آینده فک کن به هدف و رویایی که داری اگر تلاش نکنی درست هیچ وقت هم نمیتونی چیزایی که دوست داری تجربه کنی تمزکز کن روی خودت و هدفی که داری نه بقیه چیزایی که داری رو ببین روی جنبه های خوب زندگیت بیشتر تمرکز کن و اونا رو ببین 

سلام دوست عزیز

اول از هم کلاسی هات بگم.

خیلیا هستن صرفا پول خرج می‌کنن دریغ از ذره ای درس خوندن. همه چیز به پول نیست. نمونه های زیادی اطرافم هست که بدون هزینه های اضافی پزشکی قبول شدن و بعضیها با میلیونها تومان خرج هیچی نشدن...

فرق بین تلاش و عدم تلاشه!

شما امسال دهمی و تمرکزت فعلا روی یادگیری کامل دروس و مدرسه باشه و به کنکور اصلا فکر نکن. از تابستون میتونی کنکوری شروع کنی چه بسا کسایی بودن که از دیماه دوازدهم شروع کردن و رشته تاپ قبول شدن.

موفق باشی🌼

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

میخوای عذاب وجدان نداشته باشی بابت زحمات پدرمادرت،

همه تلاشتو بکن تا توی رشته ای که میخوای قبول بشی و ادامه بدی اگه واقعا دوست داری بخونی.بعدم خودت شاغل میشی و دستت تو جیب خودت

فقط با علاقه بخون. منم هیچ کلاسی نمیرفتم بجز شیمی و ریاضی که خوده مدرسه میذاشت. رتبم ۱۰ هزار شد ریاضی دانشگاه فردوسی قبول شدم . ولی دوستم ۱۲ هزار بود مهندسی قبول شد بجنورد . هیچکدومم کلاسای خاص نمیرفتیم ولی همیشه از جون و دل مایه میذاشتیم برا درس خوندن . فقط چون علاقه داشتیم. اصلا به کنکور و اینده و دانشگاه و مهندسی فکر نمیکردیم. به فردا و امتحان بعدی فکر میکردیم که خوب بگیریم

من‌دوازدهم‌ریاضی ام‌انقدر سخت ‌نمیگیرم=))) مگه دوست نداری ریاضی رو؟ بیخیالِ هر کی کلاس رفته، بهت قول ...

من خیلی رشتمو دوست دارم اما نمیدونم چرا اینقدر بیخیال درس خوندن شدم اخر هفته امتحان ریاضی دارم اما دریغ از یکم تمرین هیچی هم بلد نیستم یعنی نمیدونم چطور تمرین کنم 

نرماله  جو دبیرستان اولش همینه  ولی یه چیز بگم انصافا کلاس ها بیشترشون وقت گیره. برا رفع ...

دقیقا مشکل درس نخوندن من از زمانی شروع شد ک ای معلمای بی انصاف کلی کلیپ ارسال کردن و من نتونستم چنتاشون رو ببینم و همه درسا الان رو هم انبار شده😞

من خیلی رشتمو دوست دارم اما نمیدونم چرا اینقدر بیخیال درس خوندن شدم اخر هفته امتحان ریاضی دارم اما د ...

کتاب کمک‌درسی یا جزوه داری؟ 

اول درسنامه رو با دقت بخون‌ همه مثالاشو حل کن اگه نتونستی حل کنی هم‌حتما توضیحشو بخون

بعد که تقریبا مسلط شدی برو سراغ تمرین حل کردن که یه لول دیگه بیای بالا 

بعد برو سراغ تست 

دقیقا مشکل درس نخوندن من از زمانی شروع شد ک ای معلمای بی انصاف کلی کلیپ ارسال کردن و من نتونستم چنتا ...

میفهمم چون خودمم به این درد دچار شدم 

ببین به مشاورت بگو هر روز چند ساعت رو اختصاص بده به دروس عقب افتادت 

کم کم اونا رو هم میرسونی 

و اینکه شروع کن از صب زود برای امتحانت تیکه تیکه بخون.  به چشم تفریح به ریاضی نگاه کن تا برات دلچسب باشه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

عزیزم شما خیلی خانومی که به‌ فکر خانواده هستی👌

گلم درباره درس نمیتونم راهنمایی کنم اما برای اینکه مهندس بزرگی بشی باید *با علاقه و بدون بهانه* درس بخونی!

من یه دختر دارم که ترم آخره و به زودی از بهترین دانشگاه تهران توی رشته خودش، فارغ‌التحصیل میشه. هیچوقت حتی پول نداشتیم براش مشاور بگیریم، یا انواع کلاسها بذاریمش. دروع نگم یه کلاس ۴۰نفره ریاضی رو یک سال قبل از دبیرستان رفت که تیزهوشان قبول بشه، که نشد.

پس نابغه هم نیست!

اما ازش راضی هستیم چون واقعا تلاش کرد. امیدوارم شما هم تمام انرژیتو بذاری و برای خودتو خانوادت سربلندی بیاری🌺

موفق باشی عزیزم 💗

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز