اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
ببینید من ی دوست دارم اینجوریه منم دلم خاس نه اینکه جنسیت تغیر بدم فقد شکل پسرا بشم آخه پسر ...
خب این بحثش فرق داره
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.