اصلا شما آدم درک نمیکنید الان من چی میگم شما چی میگی من دارم میگم ب نظرتون این کارو کنم برم ...
ببین عزیزم شما فرق این رفتار رو با ترنس بودن درک نکردی
ترنس کلا یه بحث دیگه داره که بگذریم ازش...
این که شما دوست داری پسرونه رفتار کنی و تیپ پسرونه بزنی که عادیه!(گرچه خودم نمیپسندم)
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من نظرم مثل این کاربرانی که میگن چیکار کنیم چیکار نکنیم نیست چند مبحثه یکی اینکه آا از موتور بازی و لات بازی خوشت میاد یا نه و شرایطت برای این کارها چیه و دوم آیا دوست داری جنسیتت پسر باشه با صرف نظر از تمام علایقت نه اینکه بریزیشون دور بلکه اختصاصی و جدا از دیگر علایقت دوست داری جنسیت ظاهریت چی باشه و سوم اگر موتور داشته باشی و لات بازی و موتور بازی کنه بیخیال پسر بودن میشی یا نه و چهارم از شرایطی که برات بریدن تو مدارس و خانواده و دوستان و... ناراضی کردن از اینکه جسمت دختره یا نه حالا اگر ناراضی رده باشنت ممکنه ترنس مرد باشی ممکنه نباشی و اگرم نکرده باشنت بازم ممکنه باشی یا نباشی
من نظرم اینه علایق زنانه مردانه نداره هر کس دنبال علایقش میره ربطی به انواع جنسیت هاش نداره به عبارتی کلیشه سازی نباید بشه چون مشکلات زیادی بوجود میاد مثلا میگن بالفرض فلان کار مختص پسراست دختره استریتی میخواد اون کار رو انجام میده جنسیته مانعشه میگه جنسیتم باید تغییر پیدا کنه و هزار تا ادا و اصول میاد دکتر میره و حالا یا تغییر جنسیت میده یا نمیده و اگر بده میره انجامش میده و میشه ترنس و سر یک علاقه و این کلیشه سازی ا چه اتفاقاتی که نیفتاد و اگرم تغییر جنسیت نده یواشکی انجان میده اینکه راحت میومد انجام میداد بهتر از این بود یواشکی انجام بده