2777
2789
عنوان

بچه ها یه معلممون آقاست!!!

844 بازدید | 68 پست

خیلی شوخی میکنه تو کلاس ،به من لبخند میزد ،مسخره نکنید نه عاشق من نشده ...ما فرهنگمون اینجوری نیست تو خونوادمون حریما رعایت میشه حتی با پسرعموهام که مثل برادرم هستن..اما این دستش موقع طراحی به دستم میخورد...بقیه مشکل ندارن...فقط منم....قرار نبود اینجوری باشه...اصلا خوشم نیومد....دیگه حوصله جابه جا شدنم ندارم...آموزش و پرورشم دیگه چون والدین اعتراض نمیکنن سخت نمیگیره...من چیکار کنم؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ما صد تا از این معلما داشتیم اونا ام هزار تا دانش آموز

فازت چیه

ظرفیتتو ببر بالا احتمالا سن پدرت هم هست

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

اشکال نداره منظوری نداره 

مسخره و لبخند که خوبه خوش اخلاقه 

دستم یکم بیشتر حواست رو جمع کن یا خیلی مهمه برات دستکش دستت کن

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم