2777
2789
عنوان

بچه ها یه معلممون آقاست!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 68 پست
حالا میخای چیکار کنی میخای دعواش کنی؟؟ اونکه از فرهنگ منو شما خبر نداره ..حالا اتفاقی دستش خورده حس ...

خوب خدا کنه همین باشه لپم رو نگیره

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
لپتم خواست بگیره باد کن لپتو تا دستش خورد صدای گ و ز بده والااا😁

نه...بابامم حساسه..به زور منو فرستاده هنرستان بفهمه این مرده شاید نزاره ادامه بدم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب  چطور میگی آموزش و پرورش  حساس نیست  والا اینقدر خانواده ها  تهمت های عجیب ...

آخه اینجا هنرستانه..تهرانم هستیم..غیردولتی..عادیه..بابام بخاطر کرونا فرستادم غیردولتی جمعیت کم باشه

دستش به دستت میخوره دیگه چیزی نیست عادیه،من کلاس رانندگی میرم مربیم گاهی وقتا موقع جا به جایی دنده کلا دستشو میذاره رو دستم،ولی نیتش خیره میخواد خوب یاد بگیری اینطوری میکنن

گفتی فرهنگتون اینجوری نیست درست،ولی خب اون شاید فرهنگش یه مدل دیگست و تو رو مثل دخترش میبینه

من یکی فقط ۶ سال ازم بزرگتر بود بهم میگفت دخترم

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
نه...بابامم حساسه..به زور منو فرستاده هنرستان بفهمه این مرده شاید نزاره ادامه بدم

بیخی ابجی ازمن بهدتو نصیحت اصلا حساس نباش منم یه زمانی خیلی حساس بودم همین حساس بودنم کاردستم داد باعث شد مجرد بمونم ازبس که هی میگفتن نامحرمه دستش بهم نخوره ازین چرت و پرتا حالاهممم......

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خیلی نزدیک میشه...تو صورتم حرف میزد

خیلی چش تو چش نشو نزدیک نشو اخم کن این موقع ها یا نزدیک میشه توهم دور شو خببب خلاصه طلبکار باش    اگه سخته تذکر بدی و باز تکرار شد...

میفهمه غیر کلامی اینجوری دیگه

امید، شاید تو صفحه بعدی باشه، کتاب زندگیت رو زود نبند...(;
فرهنگتو آپدیت کن عزیزم اینایی که میگی ماله دوره ننه منه

خوب من و مادر شما هیچ نسبتی با هم نداریم که فرهنگمون یکی باشه..من تو این خانواده بزرگ شدم باید تابع خانوادم باشم

دستش به دستت میخوره دیگه چیزی نیست عادیه،من کلاس رانندگی میرم مربیم گاهی وقتا موقع جا به جایی دنده ک ...

آخه جلسه اول دسته..جلسه دوم چیه؟؟؟؟نمی دونم شاید من حساسم

بیخی ابجی ازمن بهدتو نصیحت اصلا حساس نباش منم یه زمانی خیلی حساس بودم همین حساس بودنم کاردستم داد با ...

بابام خوشش نمیاد ..معلم مرد..بعد به زور هنرستان رو هضم کرده...

بابام خوشش نمیاد ..معلم مرد..بعد به زور هنرستان رو هضم کرده...

ای بابا چی بگممم حالا مهم خودتی که خوبی بااخم بهش حالی کن خوشت نمیاد دیگه میره

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خوب من و مادر شما هیچ نسبتی با هم نداریم که فرهنگمون یکی باشه..من تو این خانواده بزرگ شدم باید تابع ...

بایدی در کار نیست

هر کس خودش تصمیم میگیره چه طوری فکر کنه

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
نه عزیزم حساس نباش چه ربطی داره ایشون سنشون احتمالا کم نیست و جای پدر شما هستن 

نه جووونه

2790
2778
2791
2779
2792