2777
2789
عنوان

بچه ها یه معلممون آقاست!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدی در کار نیست هر کس خودش تصمیم میگیره چه طوری فکر کنه

منم فرهنگ و اصالتم رو دوست دارم....

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
وای😂😂

والا هرکیخواست مردا رو زجرکش کنه بیاد من راه حلای توپ سراغ دارم😂

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
الان میخورنت

بحث خوردن نیست..بحث احترام به عقایده ...اون آقا میتونست بگه میتونم دستتون رو بگیرم..منم میگفتم نهههه...این تجاوزه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
والا هرکیخواست مردا رو زجرکش کنه بیاد من راه حلای توپ سراغ دارم😂

خدا کنه فقط در همین حد باشه....نچسب و بی مزه بود فکر میکرد بامزه یه..مرتیکه بدقواره

خدا کنه فقط در همین حد باشه....نچسب و بی مزه بود فکر میکرد بامزه یه..مرتیکه بدقواره

اوه اگه بدقواره س بزن نابودش کن ایحححح فک کردم جاذابه😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

بنظرم تو اصن حساس نیستی و رفتارت درسته. اون معلم خیلی پر روئه و چه جوون یا پیر اصلا رفتارش درست نیس، توی لس انجلس که نیس که طبیعی باشه، ایرانه ، کلا خیلی سنگین رفتار کن و اخم کن جواب نده . مردا همشون بی چشم و رو و هیزن و خیلی مسخرس کسی بخاد فکرکنه که فرهنگشه و عادت داره و براش مهم نیس و عادیه و فلان. از هر کاریشون قصد دارن عوضیا

مشخصه چون اون اصن اهمیت نمیده و تو داری از ی برخورد داستان میبافی

نه داستان نمیبافم...میدونی بابام حساسه بخدا به زور هنرستان رفتن رو قبول کرد ...این معلم مرد رو هضم نمیکنه‌....اونم جلف و لوس...بابا تک دخترشم...کشته خودش رو با یه دختری که داره..فک میکنه دختر قحطه رو دنیا همه اومدن دختر اینو ازش بگیرن

بنظرم تو اصن حساس نیستی و رفتارت درسته. اون معلم خیلی پر روئه و چه جوون یا پیر اصلا رفتارش درست نیس، ...

دقیقااا...منم دوست ندارم...خوب میگم ما حریما رعایت میشه با کسی این کار رو کنه که باهاش راحت دست میده و به شونه اشم میزنه..نه من 

2790
2778
2791
2779
2792