2777
2789
عنوان

بچه ها یه معلممون آقاست!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 68 پست
بهش بگو دستت بهم بخوره جیغ میزما

😂😂😂😂😂

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
اشکال نداره منظوری نداره  مسخره و لبخند که خوبه خوش اخلاقه  دستم یکم بیشتر حواست رو جمع ...

خیلی نزدیک میشه...تو صورتم حرف میزد

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای تو بودم دستشو میگرفتم میکردم تو دماغم😁😁😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خب چی میشه دستت به دستش بخپره

خوب ما مذهبی هستیم..چادری ام مشخصه...کاش به عقاید هم احترام بزاریم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

دستتو بیار عقب دخترم کار اون درست نیست ولی نمیشه مسایل رو همش حذف کرد باید یادبگیری باهاش درست برخورد کنی اون حرف میزنه نگاش نکن زیاد الان راحت ترین کار همینه

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
من جای تو بودم دستشو میگرفتم میکردم تو دماغم😁😁😁

والا..تازه این جلسه اول بود می ترسم جلسه بعد لپم رو بگیره

وا ما صد تا از این معلما داشتیم اونا ام هزار تا دانش آموز فازت چیه ظرفیتتو ببر بالا احتمالا سن پدر ...

نه جوونه...خوب فرهنگم اینجوری نیست..

خیلی نزدیک میشه...تو صورتم حرف میزد

سرت رو بنداز پایین یکم اخم کن باور کن حتی اگه منظوری هم نداشته باشه دیگه جرئت نمیکنه 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
والا..تازه این جلسه اول بود می ترسم جلسه بعد لپم رو بگیره

لپتم خواست بگیره باد کن لپتو تا دستش خورد صدای گ و ز بده والااا😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
نه جوونه...خوب فرهنگم اینجوری نیست..

فرهنگتو آپدیت کن عزیزم اینایی که میگی ماله دوره ننه منه

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
سرت رو بنداز پایین یکم اخم کن باور کن حتی اگه منظوری هم نداشته باشه دیگه جرئت نمیکنه 

خدا کنه...اصلا خوشم نمیاد هر چیزی جایی داره

عجب 

چطور میگی آموزش و پرورش  حساس نیست 

والا اینقدر خانواده ها  تهمت های عجیب غریب میزنن به معلما و از یه  نگاه بی منظور داستان میسازن  

من خودم شاهد بودم به خاطر اینکه مدیر عکس دختر بچه های ابتدایی را  در یک مراسم   گرفته بود به حراست استان شکایتش کردن که راضی نبودیم عکس دختر ما را داشته باشید 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️