2777
2789
عنوان

صدای شوهرم داره در میاد کم‌کم

2788 بازدید | 106 پست

من مامانم اینا از داماد مون میترسن میگن نه ولی میترسن معلومه...

حالا میبینم سر اینکه میترسن قشنگ و واضح بچه ابجیم بیشتر دوست دارن و بهش اهمیت میدن و توجه میکنن و بهش فکر میکنن و.... 🙃

من چون خانواده ام هستن سکوت میکنم و میگذرم اما میتونم تحمل کنن بازم

اما کمکم شوهرم داره صداش در میاد و کم کم متوجه رفتار ها و تبعیض هاشون میشه و داره اعتراض میکنه بهم و میدونمم ب مرور ب خانواده ام هم میگ و این میشه ایجاد کدوروت و دلخوری و بعد ها هم هی از این قضیه میدونم سواستفاده میکنه و منم زبونم کوتاه میشه

اصن روم نمیشه سر حرف با خانوادم پدر و مادرم باز کنم بگم نکنید اینکارارو دارید همه چیو میریزید بهم

چیکار کنم ب عمه ام بگم بنظرتون خوبه یا نه موندم چیکار کنم اصن 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ب بچت محبت میکنن و دوستش دارن ولش کن نمیخاد حرفی بزنی .

بگم نه محبت نمیکنن و اصن دوستش ندارن نه دروغه

اما جایی ک بچه ابجیم باشه اصن بچه من دیده نمیشه و حتی سرزنش. یا سرکوب هم میکنن بچمو بخاطر اون

بگم نه محبت نمیکنن و اصن دوستش ندارن نه دروغه اما جایی ک بچه ابجیم باشه اصن بچه من دیده نمیشه و حتی ...

وقتی بچه ابجیت هس نرو خونشون .

کمتر برو خونشون وقتی ازت پرسیدن چرا نمیایی دلیلشو قشنگ بگو

حتما بگو ب خوذشون منم همچین تجربه ای دارم و کم کم روابط خراب میشخ

آره دیگ خودمم متوجه ام شوهرم ک همش احترام میذاشت الان دیگ داره کم کم سرد میشه مثل قبل بهشون بها نمیده و....

کلی چیزای دیگ ک با این رفتارشون داره ب وجود میادش

وقتی بچه ابجیت هس نرو خونشون .کمتر برو خونشون وقتی ازت پرسیدن چرا نمیایی دلیلشو قشنگ بگو

نمیرم اما شهرستان هستن تایم های خیلی زیادی پیش همیم مثلا عید و تابستون و عروسی و عزا و... مجبورم برم هرچند کثل قبل نمیرم

آره آدم خوبیه حرف نگهداره اما بازم دو دل هستم میگم نکنه مامانم اینا ناراحت بشن از اینکه گله اشونو بر ...

آدم خوبی باشه جوری نمیگه که کدورت ایجاد بشه. بگو غیر مستقیم بفهمونه که کارش زشته و باید به هردو یک اندازه توجه کنه.

بنظرم خودت بگو اونم باشوخی که ناراحت نشن

نمیدونم آخه اصن روم نمیشه بعدم ی اخلاقی دارم ی چیزی ب شوخی نمیتونم بگم رک و پوست کنده واضح میگم ب طرفم برا همینم دو دل هستم نکنه عصبی شدم حرفی بزنم دل مامانم اینارو بشکنم