2777
2789
عنوان

صدای شوهرم داره در میاد کم‌کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3332 بازدید | 107 پست
آره آدم خوبیه حرف نگهداره اما بازم دو دل هستم میگم نکنه مامانم اینا ناراحت بشن از اینکه گله اشونو بر ...

الان ناراحت شدم مامانت اینا مهم تره ؟

پدر و مادر احترامشان همیشه .اجب بوده و هست تو هم قصدت بی احترامی نیست .

من جای شما بودم گلوم پیش عمم میبردم و میگفتم محترمانه بهشون برسونه یجوری که انگار دارم در حق زندگی شما بد میکنم و زندگیتون شاید به هم بریزه .

تا شاید خودشونو جمع کردن .

در ضمن همیشه با کم کردن ارتباط از خانواده خودت نتیجه میگیری . من وقتی چیزی میبینم ازشون کم تر میرم قشنگ میفهمم یه کندی بالا آوردن و تو رفتاراشون دقیق میشن و رفع میکنن . چون از اول جا انداختم اگر میخواهید منو کنار خودتون داشته باشید باید همسر و دخترمو دوست داشته باشید .

همه آدما عیب و ایراد دارن . این ماییم که بهشون جهت میدم که عیب و ایراداتشون رو تحمل میکنیم یا نه.

چطوره که عیب پدر و مادرت و اخلاق بدون باید شامل حال او و زندگیت و بچه یک تو بشه اما برای خواهرت نه ؟

چون اون جایگاه بچشو مشخص کرده براشون اما تو از ترس و خجالتِ نابجا نتونستی این کارو بکنی و داره تو زندگیت دست انداز ایجاد میشه

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792