2777
2789
عنوان

صدای شوهرم داره در میاد کم‌کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3332 بازدید | 107 پست
بگم نه محبت نمیکنن و اصن دوستش ندارن نه دروغه اما جایی ک بچه ابجیم باشه اصن بچه من دیده نمیشه و حتی ...

بهتره به مامانت بگی میدونیم که شما بچه اونو دوست دارین ولی وقت بچه منم هست به هردوشون محبت کنین چون باعث شده همسرم بدبین بشه وزندگیمونع خراب بش

خانواده ی منم همینجوری ان ولی من اصلااهمیت نمبدم ن خودم ن شوهرم... سرمون گرم زندگی خودمونه.

بچت رو میکوبن و سرزنش میکنن و تعریف بد میکنن و .... هیچی نمیگید ؟؟؟

خیلی خوبه والا من اصن نمیتونم کسی که خیلی پایین تر از بچه منه رو بکوبند سر بچم ومن ساکت بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت رو میکوبن و سرزنش میکنن و تعریف بد میکنن و .... هیچی نمیگید ؟؟؟خیلی خوبه والا من اصن نمیتونم کسی ...

من بچم کوچیک که بود دیرراه افتاد هی میگفتن بچه ی خاهرت راه میره حرف میزنه فلان میکنهالان پسرمن ماشالله شیری براخودش که خیلی میخانش ولی من نمیذارم بره سمتشون چون اونروزها رایادم نرفته.... چراخوب منم خیلی اذیت شدم. ولی ویتی ذات نمبشه عوض کرد چیکارکنم

حالا من حساس هستم اما شوهرم نهههههه برا همینم دو طرف خانواده ها بچه هامونو تحویل نمیگیرن ... همشم تق ...

دقیقا همینه ،خواهر و شوهر خواهر منم یه چیز ساده و پیش پا افتاده بچشون اینقدر تعریف میکنن اینقدر تعریف میکنن مثلا بچشون به حرف افتاد دیگه مدام میگفتن فلانی این میگه اون میگه و..... ولی من بچه ام شروع کرد حرف زدن چیزی نگفتم برام عادی بود و تو بوق و شیپور نکردم چون نیازی نمیبینم

حق میگه والا ولی خوب تحمل جاری ام سخته با همون باجناق یکی آن یجورایی

دقیقامن تازه همی الان فهمیدم ازشما

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نه عزیزم به عمه یاهیچ کس نگو نزار حرف زندگیتون درز کنه بیرون..خودت به شوخی خنده بگو فرق میزارین یا با رفتارات نشون بده یا رفت و امدت رو کمتر کن پرسیدن چرا دلیلتو بگو ..ولی از من میشنوی به هیچکس نگو

من باشم چیزی نمیگم

برای خودم و بچم و شوهرم گدایی محبت واحترامنمیکنم

ذاتا اگه خانوادتون عدالت داشتن همچین برخوردی نمیکردن

بگین همچیزی حل نمبشه بیشتر کدورت ایجاد میشه

من باشم چیزی نمیگمبرای خودم و بچم و شوهرم گدایی محبت واحترامنمیکنمذاتا اگه خانوادتون عدالت داشتن همچ ...

نه گدا محبت کسی نیستم اما این وسط بچهها م دارن اذیت میشن اونام دارن میفهمن که خانوادم نمیخوانشون

بچت رو میکوبن و سرزنش میکنن و تعریف بد میکنن و .... هیچی نمیگید ؟؟؟خیلی خوبه والا من اصن نمیتونم کسی ...

اصلا همون لحظه میام بیرون مگه بچه ی دوساله چی میفهمه باید بهش محبت کنن

چند وقت نرو همون لحظه هم بگو چقدررررر بی محبت هستید دیگه نمیایم ما بعدش درست میشن

من بچم کوچیک که بود دیرراه افتاد هی میگفتن بچه ی خاهرت راه میره حرف میزنه فلان میکنهالان پسرمن ماشال ...

شما آینده منی

مامانم برداشت بهم گفت آره پسرت چون تو رو اذیت میکنه من نمیتونم دوستش داشته باشم میدونم بخاطر من گفت اما اصن حرفش درست نبود همه بچه ها ماماناشون اذیت میکنن و ... این چ حرفیه

از خدا خواستم برسه روزی که مامانم بشینه جلوم برعکس همین حرفش بهم بزنه

از خدا خواستم که بتونم پسرم جوری تربیت کنم و .... که همین مامانم ب قول شما بیفته دنبالش و له له بزنه براش تا برگردم همین حرف خودش بزنم بهش و بگم چندین سال قبل چجوری دلت اومد بهم بگی من پسرتو دوست ندارم

همه پسر بچه ها تخص و شیطونن

شما آینده منیمامانم برداشت بهم گفت آره پسرت چون تو رو اذیت میکنه من نمیتونم دوستش داشته باشم میدونم ...

بچه من فقط یه سال و نیم داشت اصن نمیتونم درک کنم چجوری بچه یک سال و نیم رو اونم بچه من ک تعریفش نباشه تپل و بامزه و خوشگل و ... بود

2790
2778
2791
2779
2792