2777
2789
عنوان

صدای شوهرم داره در میاد کم‌کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3175 بازدید | 107 پست
خب از این به بعد باید بجز رفتار اونا رفتار شوهرتم تحمل کنی

میدونی میخوام بفهمن شوهرم حالیش شده داره اعتراض میکنه کبلکه درست بشن چون ازمن حسابنمیبرن شاید بفهمن شوهرم داره اوقات تلخی میکنه بهتر یشنغ... وگرنه متوجه حرفاتون هستم منظورتون چیه ...من میخوام ی کوچولو حساب کار دست خانواده ام بیادش نه اینکه بشینم شوهرم دشمن خانوادم بکنم و زبون خودمو کوچیک بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه همه گفتن به شوخی بگو صد در صد مخالفم

همینجوری جدی نمیگیرن وای به روزی ک موضوع به این مهمی رو به شوخی بگی

به شوهرتم رو نده گفت بگو خب خودت به بچه ت محبت کن

وقتی با هم دوتایی میرین اونجا هی با بچه هات بازی کنه شوهرت بهشون حال بده که اصلا نیاز نداشته باشن بقیه نگاهشون کنن حتی . خودتم تا وقت اضافه میاری بچه هات بغل کن محبت کن کسی هم اعتراض کرد که نکن لوس میشه و .... محل نده کار خودتو بکن . بچه ۲ ساله چیه که اذیتش چی باشه که میگی اذیتم میکنه تو از دستش ناله نکن تا بقیه هم نگن دوسش نداریم چون اذیتت میکنه

اگه مثلا برعکس بود خانواده شوهرت بین تو جاریت فرق میذاشتن شوهرت چیکار میکرد عکس العملش چی بود

دقیقا همین ماجرا هم با خانواده شوهرم داشتیم هیچی عین ماست ساکت بود اوایل بعدش دیگ دید نه خانواده اش شورش دراوردن اعتراض کرد بهشون اونام حساب کار اومد دستشون دیگ درست شدن

دقیقا همین ماجرا هم با خانواده شوهرم داشتیم هیچی عین ماست ساکت بود اوایل بعدش دیگ دید نه خانواده اش ...

خب تو هم با مادرت حرف بزن اروم ولی نگی از طرف شوهرت میگی بگوخودم دوست دارم اینطور باشین با شوهر بچم ناراحت میشم اصلام نگو بینو منو خاهرم فرق میذارید چون دیگ یکساعت باید توضیح بشنوی که نه اینطور نیست ما برا تو شوهرت ال کردیم بل کردیم فقط حس خودتو بگو

خب نمیشه شما رفت و امدتو کمتر کنی

نه با ابحیم ی جا هستیم و معمولا با هم عید و مناسبت و عزا و عروسی میریم شهرستان مجبوری ی تایم میریم و با همم هستیم هرچند کم میرم اما من بعد دیگ خیییلی کمتر میرم