2777
2789
عنوان

عشق مجازی🥺

1491 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها یکی از دوستام خواسته که مشکلشو اینجا بذارم لطفا کمکش کنید و همه نظر بدید چون همشونو بهش میگم!چند سال با یه پسر از راه دور دوست بودن و بعدش کات کردن و بعدش باز مثل دوستای معمولی برگشتن پیش هم(درحالی که عاشق هم بودن و نمیگفتن)یه خواستگار خوب واسه دوستم اومد و اونم قبول کرد ولی بعدش دید که اینو پسره خیلی همو دوس دارن نمیتونن جدا شن🥺پسره زنگ زد به باباش و‌خواستگاری ولی به جز مسئله راه دور اختلاف عقیده هم بود یعنی اونا سنی بودن و خانواده دوست من شیعه! الان هنوز یادشه و میشه گفت نامزده ولی عقد و عروسیش یکیه و نزدیکه....هنوز با پسره بعضی شبا بهم پی ام میدن و گریه و زاری نه باهم در ارتباط باشن نه.چیکار کنه؟

من واقعا نمیدونم چی بهش بگم چون نمیتونم قضاوت کنم خیلی همدیگرو دوست داشتن و دارن ولی خواستگارش ازدواج سنتی محسوب میشه یعنی از قبل دوست نبودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی همیشه تلفنی باهم حرف میزدن خیلی همو دوس داشتن

خب اینکه با عنوان تناقض داره

باید چندماه حداقل حضوری حرف بزنن و کنارهم باشن تا بفهمن حسشون عشقه یاچی

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»

چه عجیب🤔

خیلی وقتا ببینیش از چشمت میفته تلفنی و چتی ملاک نیس

البته ‌کلا اختلاف مذهب مهم نیست اونقدرام

الان دوس پسر منم سنیه ماها شیعه ایم ولی اهمیت نداره

جفتمون اعتقادات مذهبی نداریم کلا😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

به دوستت بگو عقلش رو کار بندازه و قید اون پسرک مجازی رو بزنه تا دیر نشده چون دو روز دیگه از اون پسرمجازیه به ظاهر عاشق، اگر تهدید و آبروریزی و خیانت و... درنیاد ، شوهر درنمیاد ازش  . و اینکه اگر نامزدش رو دوس نداره ، عقد و عروسی رو عقب بندازه یا بهم بزنه تا روحیه‌اش اوکی نشده ازدواج نکنه چون زندگیش جهنم میشه .

در کل نه دوست پسرش مناسب ازدواجه ، نه خودش صلاحیت ازدواج داره . اون نامزدش رو هم بدبخت میکنه و دوتا خانواده رو اسیر بچه بازیاش میکنه  

مطمئن باش اگر یک بار پسره رو از نزدیک ببینه ، جوری میخوره توی ذوقش و یکهویی کوه احساسش فرو میریزه که میشینه به خودش فحش میده واسه اون همه اشک و زاری‌هاش

به دوستت بگو عقلش رو کار بندازه و قید اون پسرک مجازی رو بزنه تا دیر نشده چون دو روز دیگه از اون پسرم ...

دوستم خیلی دختر ارومیه واقعا پسره رو دوس دارم تصویری حرف زدن و کلا قبولش دارع چی بگم...الان چندماه نامزده نمیشه که بهم بزنه

مطمئن باش اگر یک بار پسره رو از نزدیک ببینه ، جوری میخوره توی ذوقش و یکهویی کوه احساسش فرو میریزه که ...

نه دیگه انقد😂😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
دوستم خیلی دختر ارومیه واقعا پسره رو دوس دارم تصویری حرف زدن و کلا قبولش دارع چی بگم...الان چندماه ن ...

اگر قصد بهم زدن نامزدی رو نداره ، پس الان ادامه‌ی پیام دادن به اون پسره ، یعنی خیانت .

به دوستت بگو خطش رو بسوزونه و عوض کنه و دیگه بچسبه به زندگیه الانش . دلش واسه نامزدش بسوزه که بیخبر از همه جاست

من دیدم از دور ارتباط داشتن و موقع دیدار تو راه‌آهن چه گریه زاری عاشقانه‌ای کردن برای بار اول الآنم یه بچه دو ساله دارن 

ولی خب ریسکش بالاست البته مثل هر چیزی استثنا داره مثل همین دوست من 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز