2777
2789
سلام.منم ۲ هفته پیش انجام دادم ولی همچنان ورم داره وبی حسه 🤦‍♀️ اصلا تغییر خاصی نکرده فقط یه خورده ...

خواهشا بگید 

انقدری که بعضی ها میگن دردش وحشتناکه ؟ 

خیلی نقاهتش سخته ؟!

کاربر قدیمی سایت 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند روز پیش انجام دادم موقع عمل اصلا درد نداشتم در حد شاید نیش مورچه از همون روز گن بستم سوراخا خ ...

پس اینایی که میگن یک ماه درد وحشتناک داره و‌... 

اغراق میکنن؟؟؟

کامنت های کلینیک مهرزاد و‌ میخوندم یه خانمی نوشته بود انگار اتو رو گردنمه یک مااااااهه 🤐🤐🤐🤐

وحشت کردم به خدا 

کاربر قدیمی سایت 🌹
سلام من امروز دقیقاً یک هفته است که ساکشن غبغب انجام دادم منم خواستم تجربمو اینجا بنویسم برای اونایی ...

هرچی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم 

یه عده راضی ن یه عده نه 

بعضیا میگن درد نداشتن 

بعضیام میگن وحشتنااااااااک درد داشتن 

دیگه نمیشه تشخیص داد کدوم درسته 😩

کاربر قدیمی سایت 🌹
هرچی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم یه عده راضی ن یه عده نه بعضیا میگن درد نداشتن بعضیام میگن وحشت ...

خوب آستانه درد ادم ها فرق داره بعضی ها تحمل بالای دارن 

از نظر من خود عمل درد نداشت ولی اولین شب من تب و لرز شدید کردم و گردن هم که باید فشار میدادم تا خون آبه بیاد درد ناک بود و کل گردنم کبود شده بود اگه غبغب خیلی تو چشم باشه ارزش دو روز درد کشیدن داره من زیاد غبغب نداشتم و فرق آنچنانی نکردم

خوب آستانه درد ادم ها فرق داره بعضی ها تحمل بالای دارن از نظر من خود عمل درد نداشت ولی اولین شب من ت ...

مثلا این و ببینید ! صفحه قبلی نوشته شده 

دوستان منم دو روز ه سوپرکانتورینگ غبغب انجام دادم.تزریق بی حسی اش بسیار بسیار دردناک بود 

فکر میکردم مثه بی حسی ه دندان باشه ولی نزدیک ١۵-٢٠  دقیقه با یه سرنگ خیلی بزرگ شاید ۵٠یا ٧٠ نقطه ی. زیر گلو رو تزریق میکرد و یه مایعی هم همراه بی حسیش بود(هی خالی میشد دوباره پر میکرد،من فکر میکردم یه جیزی شبیه لوله ی پلاستیکی اون تو جا میذاره در حالی که فقط مواد بود)

درش خیلی زیاده 

خیلی برام عجیبه من خیلی وقته داشتم در موردش تحقیق میکردم

یک نفر نگفت عمل بسیار وحشتناک و دردناکیه.

حالا میفهمم پزشکا به خاطر منفعت مالی شون نمیگن

ولی کسایی که عمل کردنو نمیفهمم که چرا نمیگن.

بسیار بسیار عمل ه بدیه(حتی وقتی بی حس شدی ولی با اون نیدل یه جوری سنبه میزنه زیر گلوت یا دم گوشت که فکر میکنی الان از تو گوشت سوزنش میزنه بیرون.)

نگید پیش ادم بدی رفتم که اینطور نیست 

پیش یکی از گرون ترین و بهترین پزشکای این حوزه رفتم .

و به خودم قول دادم تا جایی که میشه نظرمو زیر پست های مربوط به غبغب بذارم تا ادما اگاهانه انتخاب کنن.

کاربر قدیمی سایت 🌹
مثلا این و ببینید ! صفحه قبلی نوشته شده دوستان منم دو روز ه سوپرکانتورینگ غبغب انجام دادم.تزریق بی ح ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده تهرانی؟ راضی هستی من میخام برم الیمو تو رو خدا راهنماییم کن