2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

من دیروز انجام دادم ، با تخلیه باکال فت باهم ، لیپو زیاد درد نداشت موقع انجام .. این گن مثل کوفت میمونه و تازه ۱ روز گذشته 😮‍💨😢 بعدش فوری اومدم خونه اصلا یادم رفت سوال کنم .. چیزی در مورد ماساژ غبغب نگفت بهم دکتر ... تو اینترنت که سرچ کردم دیدم .. امیدوارم نتیجه ش خوب شه . 

اللهم صل علی محمد و آل محمد .
خوزستان انجام دادم

سلام گلم پیش کی انجام دادی کدوم شهری؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

سلام،  من نزدیک به سه ماهه که لیپو غبغب انجام دادم ، ولی هنوز زیر گلوم ناهمواری داره و گلوله های سفت رو وقتی ماساژ میدم حس میکنم ،با دکترم تماس گرفتم ،گفتن که باید دوباره گن و ببندم .خیلی میترسم که این حالت بمونه ، اگه کسی شرایط من و داشته ، لطفا بگه که چقدر زمان ببره که صاف بشه.

سلام خوبی عزیزم  اره ازدیروز با بانداژ محکم بسته بودم چندباردرروز خونابه هارو تخلیه کردم‌تمیزک ...

سلام عزیز جان

من ۹ روزه لیپو غبغب انجام دادم هیچ تغیری نکرده غبغبم در حالی که همور زوز عمل ک بلافاصله خودمو تو آینه دیدم خیلی خوب شده بود ولی الان دوباره برگشته شما کی نتیجه نهایی رو دیدین؟در کل رازی بودین از این کار؟

سلام،  من نزدیک به سه ماهه که لیپو غبغب انجام دادم ، ولی هنوز زیر گلوم ناهمواری داره و گلوله ها ...

سلام عزیز

میشه بگین در کل رازی بودین از این عمل غبغب‌تون از بین رفت؟ اصلا تغیری کردین؟روزی چند بار ماساژ میدین؟تو یه پیج دیدم دکتره گفته بود به هیچ عنوان تا یک ماه و نیم نباید ماساژ داد در صورتی که دکتر خودم میگفت هر ۵یا۶ ساعت یه بار و هر سری ۵ تا ۱۰ دیقه باید ماساژ بدی حالا موندم چیکار کنم بعد گذشت ۹ روز از عمل هیچ تغیری نکردم 😭

سلام،  من نزدیک به سه ماهه که لیپو غبغب انجام دادم ، ولی هنوز زیر گلوم ناهمواری داره و گلوله ها ...

سلام منم دقیقا شرایط تو رو دارم سه ماه.و نیمه ساکشن غبغب انجام دادم دوتا گلوله حالت توپ زدن بیرون با اینکه خییییلی رعایت کردم گن بستم ماساژ گرما گذاشتم اما گلوله ها  هنوز هستن سه ماهه وضعیتم آینه هنوزم گن میبندم. خیلی میترسم این‌گلوله ها مشکل ساز شن و نرن

توروخدا فهمیدی ب منم بگو. کلینیک ک رفتم اصلا نمیذارن برم پیش دکترم میگن ویزیت نداریم. فقط گرما بذار ماساژ بده

بخدا کار ۳ماهمه و بخاطر اینا از بیرون  محروم شدم‌همش درحال ماساژ و‌گرما گذاشتنم

سلام منم دقیقا شرایط تو رو دارم سه ماه.و نیمه ساکشن غبغب انجام دادم دوتا گلوله حالت توپ زدن بیرون با ...

وای من کامنت شمارو میخونم کاملا نا امید میشم یعنی برای منم همینجوری میخواد بمونه دقیقا زیر گلوی منم بشدت نا هموار و گلوله گلوله شده عجب غلطی کردم این کارو کردم در صورتی که همه میگفتن اصلا غبغبم به چشم نمیاد کاش اصلا سمت این کار نمیرفتم میشه بگین شما چند سالتونه و در چه حدی غبغب داشتین میخوام بدونم پوستتون شل بود یا نه؟

سلام عزیزم لطفا بگو برا شما گلوله تو غبغب ایجاد. شد چطور و‌کی از این رفت؟

سلام عزیزم گلوله گلوله شدن عادیه 

برا من الان که دو ماه و نیم گذشته کمتر شدن 

ولی تا یه ماه و نیم اول بیشتر بودن 

چند وقته ساکشن کردی؟

سلام عزیزم گلوله گلوله شدن عادیه  برا من الان که دو ماه و نیم گذشته کمتر شدن  ولی تا یه ...

گلم سه ماه و نیمه ساکشن غبغب انجام دادم همونان گلوله ها مثل توپ بررگن ماساژ ک میدم نرم میشن کمی و کوچیکتر اما تا ماساژ ندم همون جوری تقریبا بزرگ برمی‌گیردن 

خیلی دارم ماساژ میدم گرما میذارم اما نمیرن.

لطفا بگو خودت چیکار کردی براشون

بهت گفتن چطور مراقبت کنی و چطور ماساژ بدی و‌گرما هم گفتن بذاری؟