2777
2789
من زدم صاف صاف شد

چن بار زدید بستگی به میزان چربی تو غبغبم داره من چنتا دکتر پرسیدم همه شون همونارو گفتن و اینکه چن بار باید آنزیم میزدم ترجیح دادم عمل کنم و یهو راحت بشم

چن بار زدید بستگی به میزان چربی تو غبغبم داره من چنتا دکتر پرسیدم همه شون همونارو گفتن و اینکه چن با ...

۳بار زدم عزیزم غبغبش بزرگ 

ادم ک دستمال کاغذیو نمیشوره ی چیزایی تموم شدس بنداز بره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من 4تومن شد باید گن ببندی دور گردنت تا 20روز

سلام ببخشید الان اوکی شده غبغبتون؟ آخه من ده روزه ساکشن غبغب انجام دادم ولی جای غبغبم یه سری نا همواری ها که انگار توش پُره حس میکنم با دست دکتر گفته که این هماتکم هست و میره خواستم بپرسم یبرا شما هم این نا همواری ها وجود داشت؟ رفته؟

سلام پیامتونو خوندم عزیزم مبارکتون باشه واسه من سه هفته گذشته از انجام لیپو غبغب صاف شده‌ولی زیر گلو ...

سلام گلم خوب هستین؟ ببخشید این توده های ناصاف رو هنوزم دارین؟ آخه من ده روزه انجام دادم ولی این توده ها خیلی میترسونتم ... جوری هستن که فشار میدم جابجا و پخش میشن.... نیاز هست ماساژ بدم ؟ من هم ساکشن گردن کردم هم غب غب ... به همین خاطر یه دونه زیر غبغبم هست یه دونه پایین گردنم هر دوتاش هم حالت کمربندی دارن یعنی پیوسته ان.... دکترتون نگفت تا کی این توده  ها برطرف میشن؟ من میترسم چربی مونده باشه این شکلی شده باشه... راستی دکتر من گفت که اگه میتونی همون بانداژ کشی رو جای گن ببند خیلی محکم تر میگیره 

سلام خوبی عزیزم  اره ازدیروز با بانداژ محکم بسته بودم چندباردرروز خونابه هارو تخلیه کردم‌تمیزک ...

سلام عزیزم خوبین ببخشید میشه اسم کرم مخصوصی که دکترتون گفتن رو بگین ؟ آخه منم انجام دادم ولی یه سی نا همواری ها زیر غبغبم و گردنم هست خیلی میترسم نره... شما این ناهمواری ها رو داشتین؟ بعد یه سوال دیگه داشتم ، دکترتون گفت با دست غبغبتون رو ماساژ بدین؟ اگه گفته ،به چه صورته؟

مبارکتون باشه برای من دکتر گفت یکماه باید گن رو ببندم تازه یه حوله هم تا کنم بزارم توش تا فشار بیاد ...

سلام عزیزم خوبی 

چه جالب! البته دکترم جراح زیباییه گفت بیشترازیع ماه بیتن گن بیفایده اس دیگه لازم نیس الان برجستگیها و‌توده زیر گلوم‌خیلی کمترشده کسی اصلا چیزی نمیبینه ومتوحهش نمیشه فقط خودم که دست میزنم یه کم سفت هست زیر گلوم ولی جربیها کلا رفته و‌فکم کاملا زاویه دارشده 

سلام گلم خوب هستین؟ ببخشید این توده های ناصاف رو هنوزم دارین؟ آخه من ده روزه انجام دادم ولی این توده ...

سلام عزیزم توده ها خیلی کم شده خیلی ، دکترگفت تاثیر اصلیشو‌دو‌سه ماه بعد نهایتا شش ماه بعد میبینی ولی الانم عالی شده‌ صاف شده واعتمادبنفسم خیلی بالاتررفته 🙏🏼😉

سلام عزیزم خوبین ببخشید میشه اسم کرم مخصوصی که دکترتون گفتن رو بگین ؟ آخه منم انجام دادم ولی یه سی ن ...

سلام ببخشید دیرجواب دادم کلا فراموش کرده بودم بیام نی نی سایت ، واسه کبودی کرم لافارر داده بود چندروزاول زدم نگران نباشین این توده ها به مرور ازبین میرن اگر پزشکت جربیهارو‌کامل کشیده باشه و‌کارشو خوب و‌کامل انجام داده باشع البته! برید پیش خودش حتما معاینه کنه واسه من خیلی کوچولو سفت هست فقط وقتی دست میزنم خودم ،بقیه چیزی نمیبینن کامل صاف شده طی سه ماه تا شش ماه به بهترین حالت خودش میرسه اکر وزن اضاف نکنیم 

منم سه روزه انجام دادم تو کلینیک لاوین برای من ورم نداره اما پوستم خیلی شله بهم گفته حداقل هشت هفته ...

پیجشون رو میدی عزیزم 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی