2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.منم ۲ هفته پیش انجام دادم ولی همچنان ورم داره وبی حسه 🤦‍♀️ اصلا تغییر خاصی نکرده فقط یه خورده ...

سلام عزیزم، منم چند روز دیگه وقت دارم، نتیجه خوب بود؟ راضی بودی؟ 

چرا اینقدر هزینه ساکشن غبغب متفاوته یک دکتر ۲۰ میلیون هزینه میده یکی ۹ میلیون برای جراحی چانه یکی ۳۵ ...

چون ساکشن غبغب ارزونتره اما اگر سوپر کانتور بخواید چند میلیون اضافه میشه ینی زاویه میده و ژل میزنن 

چون ساکشن غبغب ارزونتره اما اگر سوپر کانتور بخواید چند میلیون اضافه میشه ینی زاویه میده و ژل میزنن

رفتم پیش یک متخصص جراحی فک و صورت گفت ساکشن غبغب نیاز نداری چون اصلا چربی نداری فقط گفت چونه ات باید بیاد جلوتر 

سلام ببخشید منم لیپو غب غب انجام دادم الان زیر گلوم رگ های گردنم زده بیرون مثل چروک‌شدن دکتر میگه زی ...

نه ربطی نداره منم انجام دادم جسبیده به فکم ولی خطی نداره سعی کن هم خوب ماساژ بدی هم خونه آبه هارو خوب خالی کن

من ۵ روزه انجام دادم همزمان با عمل بینی دکترم ردز ادل باند و گاز بسته بود روز دوم گن بست زیرشم گاز گذاشت ولی واقعا خفه میشدم امروز گازها رو دراوردم چون خون ابه ندارم دیگه...

تو رو خدا شمام روزای اول زیر گن گاز داشتین هرکی دید راهنماییم کنه❤️

دوستان منم دو روز ه سوپرکانتورینگ غبغب انجام دادم.تزریق بی حسی اش بسیار بسیار دردناک بود 

فکر میکردم مثه بی حسی ه دندان باشه ولی نزدیک ١۵-٢٠  دقیقه با یه سرنگ خیلی بزرگ شاید ۵٠یا ٧٠ نقطه ی. زیر گلو رو تزریق میکرد و یه مایعی هم همراه بی حسیش بود(هی خالی میشد دوباره پر میکرد،من فکر میکردم یه جیزی شبیه لوله ی پلاستیکی اون تو جا میذاره در حالی که فقط مواد بود)

درش خیلی زیاده 

خیلی برام عجیبه من خیلی وقته داشتم در موردش تحقیق میکردم

یک نفر نگفت عمل بسیار وحشتناک و دردناکیه.

حالا میفهمم پزشکا به خاطر منفعت مالی شون نمیگن

ولی کسایی که عمل کردنو نمیفهمم که چرا نمیگن.

بسیار بسیار عمل ه بدیه(حتی وقتی بی حس شدی ولی با اون نیدل یه جوری سنبه میزنه زیر گلوت یا دم گوشت که فکر میکنی الان از تو گوشت سوزنش میزنه بیرون.)

نگید پیش ادم بدی رفتم که اینطور نیست 

پیش یکی از گرون ترین و بهترین پزشکای این حوزه رفتم .

و به خودم قول دادم تا جایی که میشه نظرمو زیر پست های مربوط به غبغب بذارم تا ادما اگاهانه انتخاب کنن.

سلام الان خوب شده رفته کامل یعنی منم برم؟

سلام از ساكشن غبغب و فك كن ٦ ماه گذشت. راضي ام. واقعا بعد از ٥-٦ ماه خودشو نشون ميده. خيلي تصميم درستي بود ك اين عمل رو انجام دادم. من كلينيك مهرزاد انجام دادم.

سلام من امروز دقیقاً یک هفته است که ساکشن غبغب انجام دادم منم خواستم تجربمو اینجا بنویسم برای اونایی که می‌خوان این کارو انجام بدن خوب بگم که حین عمل هیچ دردی احساس نکردم بعدش دکتر بهم گفت همون روز تا سه روز باید فشار بدم که خون آبه بیاد من فقط تونستم روز اول کارو بکنم از روز دوم به بعد دیگه خونابه نمی‌اومد و اصلاً سوراخا کیپ شده بود نمی‌تونستم باز کنم دکترام به من هیچی نگفت من خودم گن بستم از اون روز تا همین الان که یک هفته است مدام گن می‌بندم و احساس می‌کنم ۲۰ درصد شاید تغییر کرده باشم تغییر آنچنانی نکردم اینجا نظراتو خوندم همه گفتن یک ماه تا سه ماه طول می‌کشه که نتیجه رو ببینین یه ذره امیدوارم خدا کنه که تا یه ماه مشخص در کل عمل خوبی سبک ولی بینیم نتیجه چی میشه انشالله برای منم نتیجه‌اش خوب بشه

سلام من نزدیک به شش ماه که لیپوساکشن انجام دادم ولی هنوز ناهمواری دارم زیر گردن آم مال شما خوب شد؟ چ ...

عزیزم منم ۴ ماهه و زیر چونم شلی پوست دارم نرمه و با ماساژ محو میشه باز در میاد انگار پوستم نچسبیده من گن و ماساژارو انجام دادم ..نمیدونم این بعد شیش ماه درست قراره بشه،؟!؟!؟. ماله شما درست شد؟؟؟