2777
2789
سلام عزیزم ببخشید آنقدر درگیر پروسه درمان بودم که اصلا فرصت نشد به نی نی سایت سر بزنم باورتون میشه ن ...

خیلی متاسفم .امیدوارم زودتر خوب بشید.اسم دکترتون چی بود ؟

به نظرم

کسایی که عمل کردن چه راضی چه ناراضی اسم پزشکشونو بگن.

بعضی از پزشک ها تخصص ندارن روی این موضوع و نباید عمل کنن اما میکنن.

حداقل با گفتن اسمشون 

چند نفر هم اگاه بشن نرن پیششون خوبه

سلام، من کلا غبغب اونقدری نداشتم...الانم عین قبلم، با این تفاوت که هنوز اثر اون بی حسی و سری مسخره ن ...

سلام مرسی ک جواب دادی ..برای من اویزونه از عکس انداختن متنفرم دوست دارم بره کلا 🥴🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو لومیر انجام دادم دیشب اول گفتن ۵ تومنه وقتی رفتم گفتن ۱۰ تومن صیح که بلند شدم از خواب دیدم اص ...

سه تا ٦ ماه زمان ميبره تا جا بيوفته كامل. عجله نكنيد، منم روزاي اول هعي از نيمرخ غبغبم عكس ميگرفتم غصه ميخوردم بعد از دوماه نم نم نتيجش رو ميبينيد

سلام من دیروز عمل سوپر کانتور انجام دادم که همون ساکشن غبغبه ولی فرقش اینه چربیه زیر فک و چونه رو خالی میکنن که زایه صورت هم پیدا بشه 

من مشهدی هستم ولی اومدم تهران انجام دادم 

البته هنوز ورم دارم ولی همونجا که کارشون تموم شد عکس گرفتن خیلی قشنگ شده بود دخترمم هم انجام داده اونم خیلی فرق کرده از من بهتر شده 

نمیدونم حالا بعدش چی میشه من تو تخفیف ۱۵ تومن دادم که البته با هزینه سفرم خیلی بیشتر در اومده برام 

ولی فعلا چون تو مشهد فقط ساکشن غبغب بود مجبور شدم بیام تهران من زیاد غبغب ندادم ولی الان که گن و باز میکنم قشنگ شده خدا کنه بمونه 

من کلینیک لاوین اومدم تو اینستا میتونین کاراشون و ببینید عکسمم میزارم ببینید 

این نیز میگذرد

ببینید این مال بعد عمله دیگه نمیدونم بعدش چی میشه امیدوارم همونی بشه که تو عکس شده فقط احساس میکنم مایع زیر پوستم دارم شما که انجام دادین ایا مایع زیر پوستین و با ماساز در اوردین یا خودش جذب شد؟؟؟ چون شنیدم در بیاد بهتر پوست میچسبه ؟

این نیز میگذرد
سلام، من نزدیک به سه ماهه که لیپو غبغب انجام دادم ، ولی هنوز زیر گلوم ناهمواری داره و گلوله های سفت ...

سلام من نزدیک به شش ماه که لیپوساکشن انجام دادم ولی هنوز ناهمواری دارم زیر گردن آم مال شما خوب شد؟ چی کار کردید؟

سلام منم دقیقا شرایط تو رو دارم سه ماه.و نیمه ساکشن غبغب انجام دادم دوتا گلوله حالت توپ زدن بیرون با ...

سلام منم نزدیک به شش ماه لیپوساکشن غبغب انجام دادم هنوز زیر گلوم ناهمواری دارم مال شما خوب شد؟ چی کار کردید؟

سه تا ٦ ماه زمان ميبره تا جا بيوفته كامل. عجله نكنيد، منم روزاي اول هعي از نيمرخ غبغبم عكس ميگرفتم غ ...

واقعا یعنی منم از نیمرخ درست میشه زیر گلوم چربی نداره ولی زاویه فکم عین قبل هس دارم دق میکنم اصلا صاف نشده و همون گلوله چربی هنوز هسش