2777
2789

سلام منم الان نه روزه ساکشن غبغب انجام دادم .چهارمیلیون ...

تورم خیلی زیادی دارم .تورم جوریه که انگار کاری انجام ندادم .اما پزشک کاملا چربی رو تخلیه کرده و بهم نشون داد که تخلیه کامل چربی صورت گرفته بعد از اتمام کارش همون سیخ ساکشن که توی پوستم قسمت غیغب قرار گرفته  بود رو کاملا چسبونده بود به پوست و گفت دست بزن بهش وقتی  دست زدم به اون ناحیه فقط پوست مونده بود که فاقد چربی شده بود...نمیدونم متوجه شدید یا نه ..ولی ورمم شدیده و از طرفی هنوز بیحسه و دهنم کج شده ...و گفتن عادیه و برطرف میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمواسم دکترتون چی بود واسه لیمو غبغب. منم شیرازم دنبال دکترخوب میگردم

سلام عزیزم ببخشید که دیر ج دادم 

اره من انجام دادم سه ماه پیش وواقعا عالی شده خدایی راضیم صاف صاف شده غبغبم همسرم که کلی میترسیدو تو دلمو خالی میکرد همش میگه چه عالی شده صورتمو خوش فرم وزاویه دارکه بود بهترش کرده قشنگ خط انداخته زیر فکم ،من کلینیک دنا تومعالی اباد رفتم اول معالی اباد روبروی مسجد ۳۶۳۶۴۰۵۰ شماره کلینیک هست دکتر خلعتبری انجام داد کارش عالیه باوجدانه خدایی و بااخلاق و‌حرفه ای ومطمعن حتما برید پیشش مشاوره اول خودش ببینه بعد عمل کنید 

همش میترسم کامل چربی رو در نیاورده باشه😣

سلام گلم منم عمل غبغب انجام دادم شب اول که باز کردم ماساژ بدم خیلی قشنگ خالی شده بود اما الان ۳روز میگذره انگار غبغبم برگشته نمیدونم ورم هست یا چربی کامل تخلیه نکرده .از شما صاف شد ؟🥲

من ۵ تیر عمل کردم با بی حسی موضعی 

عمل بوکال فت هم انجام دادم 

اصلا عمل راحتی نیست و مراقبت های زیادی داره 

اول اینکه یک هفته اول واقعا اذیت داره 

تا یکماه باید گن ببندید شب و روز و زیر گن فاصله ی غبغب و گن رو حوله میزاری که بیشتر فشار بیاره 

باید ماساژ بدید هر روز من روزی دوتا ۱۰ دقیقه ماساژ میدم 

ورم زیاد دارید البته من چون بوکال فتم انجام دادم این ورم ببشتره 

وای واقعا زیر چونه م با وجود اینکه دکتر گفت ۳تا ۴ ماه صاف شده و هر روز عکس میگیرم و میبینم که چقدر تغییره با وجود ورم 

باید صبور باشید و گن رو به هیچ وجه برندارید من فقط روزی دوتا ۱۰ دقیقه برای ماساژ برمیدارم فقط و هفته ی اول رفتم پیش دکتر گفت که کاملا مشخصه خوب رعایت کردی 

مراقبتهاش سختتر از عمله 

سلام منم الان نه روزه ساکشن غبغب انجام دادم .چهارمیلیون ... تورم خیلی زیادی دارم .تورم جوریه که انگ ...

عزیزم من ۱۳ مرداد وقت عمل دارم هم لیپو غبغب هم بوکال لپ ندارم آنچنان ولی غبغب سرمو میارم پایین زیاده ب نظرت یدوکا هم انجام بدم؟!

سلام ببخشید منم لیپو غب غب انجام دادم الان زیر گلوم رگ های گردنم زده بیرون مثل چروک‌شدن دکتر میگه زیاد چربی برداشتم بخاطر همینه ایا شما هم اینجوری شدید؟

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸