2777
2789
عنوان

رقیه شرعیه

1706 بازدید | 130 پست

سلام دوستان من بعد از ی علائم های ختم سوره یس رو شروع کردم و هرروز بعد از خوندنش پشت سر هم خابای وحشتناک میدیدم خاب سگ مار و....

بعد ی شب رقیه شرعی گوش دادم ک حین گوش دادن بدنم مورمور میشد و ی گرمایی حس کردم تو بدنم و بعد از ۲ساعت شکمم.کتف سمت چپم ینی دستم بزور تکون میدادم و چشام بدجوری درد گرفتن با پیشونیم و درد عجیبی پشت سرم 

الانم ختم یس.۶۰قاف.رقیه شرعی .رقیه صاعقه گوش میدم

انروز اتفاقی با رقیه صاعقه اشنا شدم و پیدا کردم ۱ساعت۵۹دقیق بود باید قبل خاب گوش بدی تو تخت خاب دراز کشیدمو خابم برد ک یدفع بیدار شدم ی ساعتی ازش گذشته بود و دستم خیلی سنگین شده!بود دست چپم و دوباره خاببدم  و خابایعجیبی!دیدم ک ی خاب دیدم بیدار شدم اتفاقافتاده بود

هر کسی چیزی میددنه در مورد رقیه شرعی یا تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی!کنن

درصمن رقیه شرعی از سوره های قرآن و برای باطل کردن طلسم و جادو و موجودات سیاهی یا ماورایی انجام میشه ک مس از گوش دادن اگ طلسم یا جادو داشته باشی بدنت واکنش نشون میده و خاب میبنی ولی اگ نداشته باشی طلسم و اینا عادیه

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

باید برید پیش دعا نویس طلسم باطل کنه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برید پیش دعا نویس طلسم باطل کنه

یبار رفتیم واسه ی چیزی ی خانمه بود گفت خروس قربونی کن خونشو بزن ب بدنت تحقیق کردم ک این کار مال ساحره هاست و این روش یهودیاس ک حرامه 

باید بری پیش عالمی برات انجام بده خودتم شب ها بخونی

هر شب میخونم بقرآن یس تا ۴ شب اولش خابای ترسناک میدیم ینی جوری ترسیدم ببیخشید دسشوییم رفتم ترسیدم در این حد

اتفاقا شنیدم حرز امام جواد و حرز امام علی باید ببندی و باید بخرم حتما ولی نمیدونم از کوجا بخرم

یه خانومی من میشناسم سادات هستن تولیدی حرز و چادر دارن میخای بهت شمارشو بدم؟ براش واتساپ پیام بزار بگو شرایطم خاصه طلسم داره نیاز دارم با حاج آقا علوی صحبت کنم