2777
2789
عنوان

رقیه شرعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 134 پست
عا واقعایادت هس پارسال بهت گفتم هر چی پول داری بده طلا، اما کو گوش شنواواقعا حال هیچ کس خوش نیه، گشت ...

ژن نیرم ها ولی باید اندازه ژن خوازینه خرج بکم...

بخاری نیرم..آبگرمکن...روشویی ...یخچال...لباس شویی..تی وی ...

ایمه خو ژن نخوازیمن بیلا هه ماله تکمیل بکیمن بچیمنه ژیره بخفیمن کتری قوریش باید بسینم دی مستقل و بوم مجا ارای شام وناهار بچمه طبقه خوار🤣

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

ولا خالو وتی وتی صد بار وتی ولی خو مه گوش نکردم ...پارکه ها یادت وتم طلا سنیمه ۴گرم 😅عو وقته گرمی ۶ ...

ب خدا میدادم، مثلا همسایه ایم الان ارادان تیرم در واز کن هامه پشت درگدان😅

ترشی سیر خوشمزس که متاسفانه نیرم توام بسینم

اقا رحم وخودان بکن کمتر ترشی بخون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم خودا ایوه غذایله عیانی میانی چس لوانه خوین ایمه هه ترخینه 😁راسی ۳تا فرش سنم و گران ...چیمه دکان ...

نه کوره ایی گرانی غذای عیانی له یادمان بردیه

مبارکه خوب کردی خریدی، گرانتر میشه

ماشلا منیده ژنه 😁

سلیقه داری

فشار به خودت نیار آرام آرام همه چی بخر

عکس وسیله هایی که خریدی بذار ببینیم

ب خدا میدادم، مثلا همسایه ایم الان ارادان تیرم در واز کن هامه پشت درگدان😅ترشی سیر خوشمزس که متاسفان ...

هاکو هایده پشت در 🤷🏽♂️یخ کردم منتظرم هااااا 🤣🤣🤣🤣

ته توای ترخینه بیده ایمه وبختم درووووو...

ترشی سیر عالیه فره خاص کلا سیر خواص فره دیره ایوشن ی هفته ناشتا ی حبه سیر بخویدن تمام سموم بدنت دفع بو کلا خاصیت سیر حتما ترشی بگررر ولی خو الان دی ودرد نخوه باید تاوسان بگرتایدو...رحم چ دی ی ذره مانده تمام بود🤣

هاکو هایده پشت در 🤷🏽♂️یخ کردم منتظرم هااااا 🤣🤣🤣🤣ته توای ترخینه بیده ایمه وبختم درووووو...ترشی ...

سیر خاصیت دارع ولی من نمیخورم البته تازش منظورمه، وگرنه سیر ترشی در حد مرگ دوس دارمو میخورم

[QUOTE=405409270]نه کوره ایی گرانی غذای عیانی له یادمان بردیه مبارکه خوب کردی خریدی، گرانتر میشه ماشلا منیده ژنه ...[/QUOTE

پناه بر خدا ی لقمه نان حلال دراریمن خویمن ناشکری نکه گرانی هس ولی بدن خودو ژن منالد سالمه کافیه...سلامت بایدن و خدا نیلو یکسال عقب کفتم من الان باید پارسال وسیله گان بسنیاتام ولی خو بی عقلی کردم الان باید دوبرابر بسینم..مه منمه ژنه🙄🤣الان تعریف کردی یا تخریب🤷🏽♂️ولا دی باید گیشته بسینم تا مجردم سو متاهل بیودن اصلا نمیشه خود دی بیشتر تجربه دیری ...هه فرش سنمه تاجاره ولا هانه ناو جلد ولی عکس گرم اراد وقت کردم

دیگه وقتی خانه داری خرجم دارهسر کار نمیری؟ خونت دوطبقس؟

ولا منال ۵سالیش الان کلی خرج دیره...سرکار میرم مگرمیشه نرفت🤣تازه توام خوم بکمه ژیر قرض و قوله...

طبقه پایین باوگ و دالگمن مه هام بان

هر چی زنگ زدم کسی درو باز نکرد برگشتمنه وتم ترشی بسینم

شرمنده بوخشی هواسمان نبود بنه ناو یخچالگه فردا بیارش بی زحمت🤣

اها حاضری بسینی گرانه فک بکم خود بگریدو بصرفه تره

سیر خاصیت دارع ولی من نمیخورم البته تازش منظورمه، وگرنه سیر ترشی در حد مرگ دوس دارمو میخورم

البته ایوشن مثلا بخاطر بوی ک داره میتونی و عسلو بخویده تا بوه له دمد نیدن ولی خو ته هایده مال اشکال نیره سلامتیت مهمه یا بو سیر🙄و قرآن مه سیر نیریمن وگرنه خواردم ی هفته بزان چ تاثیری دیره😅

ترشی سیر منیش فره دوست دیرم تاوسان تواسم بسینم وت کیلوه ۱۴۰وتم گرانه نسینم😅ولی کاش میخریدم تفه نیور ایم طمه کار🤦🏽♂️

[QUOTE=405409270]نه کوره ایی گرانی غذای عیانی له یادمان بردیه مبارکه خوب کردی خریدی، گرانتر میشه ماش ...

گشتمان ضرر کردیمنه هویچ کس وایی وضعیته راضی نیه ولی چ میشه کرد، فقط داریم میگذرانیم همین

ن تحسین بود تخریب چرا

ولا منال ۵سالیش الان کلی خرج دیره...سرکار میرم مگرمیشه نرفت🤣تازه توام خوم بکمه ژیر قرض و قوله...طبق ...

هر منال خرجی فرس ولا، خومان کوتاه میایم

منظورد هر سر کار قبلیده؟

وخدا قرض بکید بیده وسیله یا هر چشتی بردیدساو

شرمنده بوخشی هواسمان نبود بنه ناو یخچالگه فردا بیارش بی زحمت🤣اها حاضری بسینی گرانه فک بکم خود بگرید ...

اوکی میارم

ن بلد نیستم بگیرم، یعنی اگه اراده کنم میتونم ولی راستش تا حالا ترشی سیر ننداختم

دیگه خوشمزس باید بخرم

البته ایوشن مثلا بخاطر بوی ک داره میتونی و عسلو بخویده تا بوه له دمد نیدن ولی خو ته هایده مال اشکال ...

جدا از بوش سیر خام زیاد دوس ندارم

اتفاقا اگر یادت بو تاوسان وپید وتم بسین، ولی خسیسی کردی