2777
2789
عنوان

رقیه شرعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شیره ژنگه دالگد حتما

خودش میگه شیر زردم نزانم ولا 😅ولی خو خطره و علی ی چرخ بخوه مالگه تمیزو کردگه و اشپزی و ....زرنگه انصافا 

قیره ژن رفیق دیره پیاده روی کن بزان میفرستمش له لیان ترخینه بسینه😅

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

دعا نویس تروخدا نرید خواهش میکنم همش انرژی خودتونه من باور دارم به دعا اما به خدا بیشتر باور دارم خدا زورش بیشتر بنده دعا نویسا نیست کع

یه دعا نویس به من گفت مادرت به خاطر سنگینی تو تا ۱سال دیکه میمیره ۵تومن بده درستش کنم گفتم با احساسات من بازی نکن عمر دست خداس دور از جونش اولا 

دوما اگه اینجوریه هیج کاری از دست من برنمیاد برخلاف خواست خداس

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

دعا نویس تروخدا نرید خواهش میکنم همش انرژی خودتونه من باور دارم به دعا اما به خدا بیشتر باور دارم خد ...

من رفتم واسه ی گمشده بیینم پیدا میشه یا ن خابمو تعریف کردم ی مشت چرت و پرت گفتمپ من خرم گوش کردم ..وگرنه اصلا نمیدونم چیه بخدا 

و اینکه کلا یس میخونم خاب زیاد میبینم نمیدونم چرا بعضیا ثیول دارن بعصیام ن 

من رفتم واسه ی گمشده بیینم پیدا میشه یا ن خابمو تعریف کردم ی مشت چرت و پرت گفتمپ من خرم گوش کردم ..و ...

خواب برمیگرده به ذهن ادم هرچقدر درگیر باشه ولی هرچیزی دلیلی داره تو اروم باش امیدوار باش همه چی درست میشه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

خواب برمیگرده به ذهن ادم هرچقدر درگیر باشه ولی هرچیزی دلیلی داره تو اروم باش امیدوار باش همه چی درست ...

اون خاب من ب واقعیت بدل شد ولی این خانمه الکی الکی مارو گول زد و طلسم یه ودی پیاده کرد😅😅😅اخه کی خون خروس رو میزنه ب بدنش ک من خر زدم😅😅😅دقیقا جااایی گفت باید بزنی جای وصو گرفتنه

سلام خاسی خوبی چخبر همگی خوبن قراریو ترخینه بدی هاا😅

سلام

خوبم سلامت باشی

خودت خوبی چ خبر

هوا هوا ترخینس

یادم نمیاد کی خواردمه خستیده یادم، صو درس کم

نکنه هی نخواردیده

سلامخوبم سلامت باشیخودت خوبی چ خبرهوا هوا ترخینسیادم نمیاد کی خواردمه خستیده یادم، صو درس کمنکنه هی ...

خوبم شکررر ولی تو باور نکه طلای ۱۶ملیونی دی کی حاله خوبه🤷🏽♂️🤷🏽♂️🤷🏽♂️

ترخینه نیریمن ولا ایمه گوناه دیریمن و مظلومیم🥺

بعضیا دارن خوشبحالشون هوای بارونی وفریش واریه ی دیگ بنیدو بان ارای نیمرو سیر بخویدن🥺

ایمه فقط ترشی دیریمن ویشه دی آخریه🤣ی دبه گورا بیو نزانم هه چیو خواردیمنه🤣

بدبختی آیم و گرانی اشتهای واز بو😁🤦🏽♂️

خوبم شکررر ولی تو باور نکه طلای ۱۶ملیونی دی کی حاله خوبه🤷🏽♂️🤷🏽♂️🤷🏽♂️ترخینه نیریمن ولا ایمه گون ...

عا واقعا

یادت هس پارسال بهت گفتم هر چی پول داری بده طلا، اما کو گوش شنوا

واقعا حال هیچ کس خوش نیه، گشتمان بلاتکلیفیم

باور که نیمرو درس نکردم منالیل نیخون

اگه همسایه بودیم بشد میدادم😅

ترشی دو دبه بویچگ گردماو هی هسان، زیاد نمیخوریم

عا واقعایادت هس پارسال بهت گفتم هر چی پول داری بده طلا، اما کو گوش شنواواقعا حال هیچ کس خوش نیه، گشت ...

ولا خالو وتی وتی صد بار وتی ولی خو مه گوش نکردم ...پارکه ها یادت وتم طلا سنیمه ۴گرم 😅عو وقته گرمی ۶۳۵۰بیو یاده وخیررر ....۲۰۰تمن داشتم کاشکی طلا بسنیاتام دامه چشته تر باور بکه ضرر کردم کاشکی هه وسیله مالگم بسنیاتامم 🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️هی نیلو پر دلم خوسس وخدااا یکی دو ساله ک ضرر کم نزانم ارا....کوره و دیکه گو میفرستادی خونه ما میخوردیم شورتیمنه هاوردیمنه ارات عاشق ترخینه م الانیش وفر واره کیفه😅دست دردنکه ولی همسایه بودیم مجا نمیدادی 🤣🤣🤣الان دوریمن لوا ایوشییی😁شوخی کم ناراحت نیودن دو تا سه تا ترخینه ک این حرفارو نداره ....

ولا دی ایمه اقره ترشی جور ندید بدیدان خویمن دی ناوزگمان ژانه که وخدا🤣

عا واقعایادت هس پارسال بهت گفتم هر چی پول داری بده طلا، اما کو گوش شنواواقعا حال هیچ کس خوش نیه، گشت ...

کرم خودا ایوه غذایله عیانی میانی چس لوانه خوین ایمه هه ترخینه 😁

راسی ۳تا فرش سنم و گران ...چیمه دکانه وتم ۳تا فرش توام ۲۰ملیون بالاتر پیول نیرم وت باشد نشانم دا ودرد نخواردن دی ۳ تا سینم دونه ای ۳۰تمن ناقابلد پشتمان شکانن تازه یکی واسه اتاق میخام نزانم ۶متری یا۹میخوره ناو آشمزخانه توای یدونه ...تازه هالگه ۶تا فرش میخوره مه ۳تا سینبم🤣🤣دوره وازه توام موکت بسینم بندازم ایره ایوشن متره ۲۰۰الی۲۵۰نزانم اوره کرماشان ارزانه بام له اوره بسینم قیمت له دسد نیه